Questions_Answers for GSE_wash rack.doc
DOC document 24 KB Posted
- Attached to
- Wash Rack System
- Solicitation number
- FA8126-11-Q-0003
About this file
Questions and Answers for GSE Wash Rack
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Question 2.doc | DOC document | |
| Wash rack siting approval.pdf | ||
| Wash rack siting approval2.pdf | ||
| Installation of wash rack SOW | — | |
| FA8126-11-Q-0003CSS.docx | DOCX document | |
| ON BASE SEG-10-369.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Q1. Can you provide us with the types of vehicles that will be washed and the number of washes that are anticipated daily? Answer: Within 30 days of start date.
Q2. What is the length of time for completion of the project? Answer: Within 30 days of start date.
Q3. What is the anticipated start date for the project? Answer: The solicitation closes 28 Jan 2011, we would like to award in early February with start date on or before 01 March 2011 Q4. Is there a brand name or equal? Answer: We have looked at InterClean. But, an equivalent brand is acceptable as long as it satisfies the requirements. Your technical proposal should clearly state what your companies intends to do and provide.
Q5. Is a rollover unit preferred vs. a drive through? Answer: Drive-through.
Q6A. Will this be a brush system or a touch less? Answer: Touch less.
Q6B. Which is preferred? Answer: See 6A Q7A. Will there be a site visit? Q7B. Is it required? Answer: Site visits can be set up. It is beneficial to the contractors to
Make a site visit but it is not mandatory.
Q8. How can we obtain a copy of the drawing listed within the SOW? Answer: Posted to FBO.
Q9. What type of power is available at the site? Answer: 480V/125A/3P/60Hz
Q10. How far away from the new construction is the power located? Answer: Within 25’
Q11. How far away from the new construction is the water located? Answer: 200’
Q12. How far away from the new construction is the sewer line located?
Answer: 200’
Q13A. Is there any type of grit trap or OWS system at the new construction site?
Answer: No
Q13B. Is contractor required to provide this?
Answer: Yes
Q14. Can you provide us with the types of vehicles that will be washed and the number of washes that are anticipated daily? Answer: Not daily, but current annual workflow is approximately 1270 parts going to the powered GSE repair shop and 3500 parts destined for non-powered GSE repair shop and 35 diesel generators.
File details come from the government source that posted it. Updated .