PAAS Solicitation FA800322Q0004 QAs (thru 07 DEC 21).docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- Program Administrative and Assistant Support (PAAS) Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA8003-22-Q-0004
About this file
This solicitation seeks proposals for a firm fixed price commercial non-personal services contract to provide Program Administrative and Assistant Support to the Air Force Medical Readiness Agency. The support includes an Administrative Assistant located at HQ AFPC in Randolph AFB, Texas and a Dental Administrative Assistant located at AFMRA in Falls Church, Virginia. The positions will perform administrative and assistant services in accordance with the PAAS Performance Work Statement. The solicitation involves questions and answers that provide clarification on requirements such as security clearances and quality control plans. There is no incumbent contractor. Proposals were due by December 4, 2021 to the 771 Enterprise Sourcing Squadron Contracting Officer at Wright-Patterson AFB, Ohio. The Department of the Air Force Materiel Command Installation and Mission Support Center Installation Contracting Agency is listed as the issuing agency.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment 1 PAAS PWS (Revised 07 DEC 21).docx | DOCX document | |
| Solicitation Amendment FA800322Q00040001 SF 30.pdf | ||
| Solicitation FA800322Q0004 (Revised 07 DEC 21).pdf | ||
| PAAS Solicitation FA800322Q0004 QAs (thru 01 DEC 21).pdf | ||
| Attachment 1 - PAAS Performance Work Statement (PWS) 01 NOV 21.pdf | ||
| Attachment 2 - CDRL A002 Meeting Minutes.pdf | ||
| Solicitation - FA800322Q0004.pdf | ||
| Attachment 2 - CDRL A004 Quality Control Plan.pdf | ||
| Attachment 2 - CDRL A001 Meeting Agenda.pdf | ||
| Attachment 2 - CDRL A003 Monthly Status Financial Report.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
PAAS Solicitation # FA800322Q0004 Questions and Answers (Q&As) thru 12/7/2021
64. On the Pricing schedule, Item 0001 (AFPC Medical Manning Assistance Program) refer to the “Medical Manning Assistance Program Administrative Assistant position located at HQ AFPC, Randolph AFB, Texas” section 3.1.1 Answer: Yes.
65. Does item 002 (SGB/SGD Executive Assistant) refer to “The Dental Administrative Assistant is located at HQ AFMRA Falls Church, Virginia”?
Answer: Yes.
66. Since this is a SCA contract, and if there are already incumbent personnel who would be hired, is there still a need for signed resumes?
Answer:
This acquisition is considered to be professional services and is not be governed by the regulations set out in the Service Contract Act (SCA) labor standards. You will need to submit resumes.
67. Please clarify the evaluation methodology because they appear to be contradictory: On page 2 of the RFQ is the statement, “The contractor will submit a quote which includes pricing for FFP Labor only”, and on page 69 under Evaluation Factors for Award, it states, “The Government will evaluate offers for award purposes by including only the price for the basic requirement; i.e., options will not be included in the evaluation for award purposes.” However, on page 17 under Contract Clauses the evaluation method is LPTA where signed resumes, PWS experience, and, “The Government shall evaluate the Total Evaluated Price (TEP) of all technically acceptable Offerors. These calculations will include all following evaluation periods: the Basic Period, all Option Periods, and the six (6) month Extension Period.”
Answer: Refer to Amendment 1.
68. What information (highlighted below in yellow – the second item for the quote package) are you requesting from a potential Contract?
Instructions to Offerors: The Contractor shall submit the following items in their quote package:
• On Combined Synopsis/Solicitation, complete section at bottom of page 2, then sign/date.
• Provide a copy of Offeror Representations and Certifications – Commercial Items.
Answer: Refer to Amendment 1.
69. Is this a new or follow-on contract? If a follow-on, who is/are the incumbent(s) and what is/are the contract #(s)?
Answer: This is a new requirement and there is currently no incumbent contractor.
70. Per PWS Section 2.3.1 - Are the Quarterly Meetings virtual or in-person? If in-person, where will the meetings take place? VA or TX?
Answer: Virtual.
71. Per PWS Section 3.2.1 - Is a Security Clearance required? Is this a Public Trust requirement?
Answer: Tier 1 National Agency Check.
72. Per PWS Section 3.4 - Is a QCP required to be submitted as part of our quote?
Answer: A QCP is not required at the time of proposal but will be required after award and prior to the period of performance.
73. Can you please provide the applicable Wage Determinations for each place of performance?
Answer: This acquisition is considered to be professional services and is not be governed by the regulations set out in the Service Contract Act (SCA) labor standards.
74. Will the USG confirm the RFQ submission requirements?
· Instructions to Offerors (Solicitation Page 1) does not seem to be consistent with the Evaluation Criteria/Factors listed on Solicitation Page 17. Please define Subfactor 1: Special Qualifications.
Answer: Refer to Amendment 1.
75. In light of the questions, will the USG consider extending the bid submission due date until early next week?
Answer: Refer to Amendment 1.
76. On page 5 of the Solicitation Document – the below is indicated.
Requirements Providing a full range of non- personal services for DATA ANALYST, ADMINISTRATIVE ASSISTANT AND ANALYST SUPPORT of AFMS programs.
However, on the Supplies or Services & Prices or Costs Sheet (Page 3) – it indicates that the positions are AFPC Medical Manning Assistance Program Admin Asst II; and SGB/SGD Executive Assistant (Admin Asst II).
The Qualification Descriptions in the PWS indicate the Manning Assistance Program Assistant AND a Dental Administrative Assistant. Please Clarify.
Answer: Refer to Amendment 1.
77. Given that the Proposal is due on Saturday, December 4th, coupled with the fact that we need clarification and must include signed resumes . . .we respectfully request an extension to the due date. Is that possible? We’d be most appreciative.
Answer: Refer to Amendment 1.
File details come from the government source that posted it. Updated .