EMSS_III_-_QUESTIONS_AND_ANSWERS_(1).pdf
PDF 15 KB Posted
- Solicitation number
- FA7022-16-R-0006-EMSSIII
About this file
EMSS III - Q A 1
View the file
Other files
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
June 2, 2016 Questions Concerning Solicitation FA7022-16-R-0006
1. Section L 1.3 (Page 66) – Please confirm that the CD-ROM is the only electronic submission requested and that there is not a separate electronic submission requested/required.
Answer: Confirmed, the CD-ROM is the only electronic submission requested.
2. Section L 5.3.3 (Page 76) - There is a reference to Exhibit D however an Exhibit D was not provided with the RFP. Please confirm that this reference was unintentional and that there is not an Exhibit D to this RFP.
Answer: The cover letter and questionnaire were combined and provided as Exhibit C, the reference to Exhibit D was in error.
3. It is anticipated that the Past Performance Questionnaires will contain classified information.
Please provide submission instructions that we may provide to our past performance Client POC’s for submission of this classified information.
Answer: In the event the Past Performance Questionnaires contain classified information, they may be emailed on SIPRNet to: michelle.raines.civ@mail.smil.mil or they may hand deliver or send classified hard copy. In order for the Government to receive a classified questionnaire, it will be sent in accordance with DoD 5220.22-M National Industrial Security Program Operating Manual, also the company must provide CAGE Code which can be verified using the Industrial Security Facilities Database (ISFD). Classified information will be clearly marked and shipped in accordance with DoD 52200.22-M and AFI 31-401 to this address:
“Outer Address”
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AFTAC/SO
10989 South Patrick Drive
Patrick AFB, FL 32925-3002
“Inner Address”
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AMIC DET 2 OL/PKA (Patrick AFB FL)
ATTN : Michelle Raines
4. Portions of the past performance and technical volumes are expected to contain classified information. Please provide instructions for submission of this information.
Answer: You may hand deliver or send classified hard copies. In order for the Government to receive a classified addendum, it will be sent in accordance with DoD 5220.22-M National Industrial Security Program Operating Manual, also the company must provide CAGE Code which can be verified using the Industrial Security Facilities Database (ISFD). Classified information will be clearly marked and shipped in accordance with DoD 52200.22-M and AFI 31- 401 to this address:
“Outer Address”
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AFTAC/SO
“Inner Address”
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AMIC DET 2 OL/PKA (Patrick AFB FL)
ATTN : Michelle Raines
5. The past performance and technical volumes have separate due dates. Since these volumes are both anticipated to include classified information is it acceptable to make two separate classified information package submissions to comply with the respective deadlines?
Answer: Yes
6. Section L, 1.2.1.1 (Page 65) – Please confirm that each allowed 11x17 inch page will only count as one page.
Answer: Confirmed.
7. Section L, 1.2.1 (Page 64) – Is the required cross reference matrix for the technical volume excluded from the page count limitation?
Answer: No.
8. Section L, 3.2.2 (Page 69) – Is it expected that a Risk Matrix will be provided for each subfactor, or one Risk Matrix for the entire technical volume?
Answer: It is expected that a Risk Matrix will be provided for each subfactor.
9. Section L, 3.2.2 (Page 69) – Is the Risk Matrix counted towards the page count limitation?
Answer: Yes.
10. Classified PWS RDT&E request #1 – Section 2.1.1 task 1 – (1) "R&D of ChemCAD production models" – is the only task that does not elaborate on the task title. Was this intentional?
Answer: Yes
11. L.3.2.3.4 (Page 69) – Evidence of commitment is required to be submitted for each included resume. What documentation and evidence is expected to be submitted to meet this requirement? Does this documentation count towards the page count limit?
Answer: Affirmation that the person is currently employed by your company. In the event that the proposed person is an employee of a subcontractor/partner, or conditionally employed based on contract award, provide a subcontractor/partner agreement or conditional employment agreement. This information will not count against the page limitation.
12. Attachment 2 DD254 and F-1. - Will the period of performance of DD254 be updated to match the period of performance of the resulting contract (currently identified in Section F)?
Answer: Yes.
13. Exhibit B, Past Performance - Information template is formatted in Arial 10 pt. font. If used as provided, all written text will be in Arial 10 pt.
a. Is the bidder required to update the template to match the RFP formatting requirements or can the template be used as provided?
b. If the font size is required to be increased, is it permissible to modify the template to save space in other ways?
Answer: Use the template as formatted.
14. Are estimated costs for CLIN0003 expected to be submitted at this time, or will those be costed at the task order level?
Answer: This will be costed at the task order level, as required, and not be an evaluation factor for this RFP.
15. Given the timing of this due date around the July 4th holiday, are you able to confirm that the office/location specified for hard copy proposal delivery will be open and operational to receive packages on Friday July 1?
Answer: No. RFP response date extended to 6 July 2016.
File details come from the government source that posted it. Updated .