Solicitation_Answers_and_Responses_3_Oct_2013.docx

DOCX document 17 KB Posted

Attached to
Radiologists, Case Managers, Utilization Review Nurses, Orthopedic Surgical Technicians, Operating Room Nurses and Pre/Post Operation Registered Nurses
Solicitation number
FA7000-13-R-0023
Issued by

About this file

Responses to Solicitation Questions

View the file

Other files

Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SOLICITATION FA7000-13-R-0023

RESPONSES TO QUESTIONS

Question 1. May we assume that Parts, I, II and III of our proposal response are to be submitted as three separate volumes.

Answer 1. Yes, 52.212-1 Addendum, Instruction to Offerors Paragraph 4, under General Instructions states the response shall consists of three (3) separate parts.

Question 2. When a joint venture is responding, will you accept past performance from the JV partners or only from the JV itself?

Answer 2. Yes, 52.212-2, Evaluation Paragraph 1.B. states the evaluation of past performance information will take into account past performance information regarding predecessor companies, key personnel who have relevant experience, or subcontractors that will perform major aspects of the requirement when such information is relevant to the acquisition.

Question 3. How long have the incumbent contractors been on the job? This information is needed to take into consideration the amount of paid annual leave.

Answer 3. PACU RNs—11/15/11, 10/01/10 and 03/14/13; Operating Room RN—09/29/11; Case Managers—05/16/05 and 05/13/13, Utilization Manager RNs—3 FTEs job sharing—07/06/11, 07/24/12 and 05/06/13

Question 4. Do you only need financial reference (attachment 4) for the prime or prime and subcontractors?

Answer 4. Prime only.

Question 5. Request for applicable Wage Determination for Service Contract Act employees Answer 5. Wage Determination 2005-2079, Rev 14, dated 06/19/2013 applies to this contract for employees classified as SCA employees

Question 6. Would you provide any performance related intelligence regarding how satisfied is the USAF Academy with the incumbent contractors for this effort?

Answer 6. The Government assumes you are asking for performance information on the incumbent contractor’s employees. Performance information will not be provided at this time.

Please note FAR 52.222-17 is included in the solicitation and applies to any employee classified as a Service Contract Act employee. In accordance with this clause, the Contracting Officer will provide the incumbent contractors’ employees to the successor contractor after contract award.

File details come from the government source that posted it. Updated .