FA568223Q0033 - QA document - 18 Aug 2023.pdf

PDF 813 KB Posted

Attached to
Amendment 0001 - Furniture for Dorms, Aviano Air Base, Italy.
Solicitation number
FA568223Q0033
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding Solicitation Number FA568223Q0033 for furniture at Aviano Air Base in Italy. The solicitation seeks solid wood furniture including beds with four wooden drawers, desks, chairs with two adjustable positions, and slat beds on metal legs for 102 dorm rooms across three floors in Building 1422. An elevator is available for delivery and installation. Removed old furniture should be delivered to the base dump or DLA warehouse. Dimensions for requested items are in the solicitation. International labor teams can perform the installation. Delivery and installation will take place at Building 1422 at Aviano Air Base in Italy.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Updated as of 18 August 2023

FA568223Q0033 - Furniture for Dorms

Questions and Answer document

Question 1. Do you have specs/drawings for all the required items that can be shared for accuracy in bidding and delivery?

Answer 1. Dimensions are included in the solicitation for all requested items.

Question 2. Since installation is required, would it be acceptable if a US based company fly-in a labor team internationally from overseas to conduct the moving and installing?

Answer 2. This would be perfectly acceptable and has been done in the past.

Question 3. Delivery and Install will be at Aviano Air Base, Italy?

Answer 3. Correct, delivery and installation will be at Aviano Air Base dorm building 1422.

Question 4. Does the destination/base have container unloading capabilities for the labor team or if are we responsible for that, can it be stored on the base through install period?

Answer 4. Dorm buildings do not currently have access to a storage location for the furniture.

Question 5. Does furniture need to be only from Solid wood or can be built from high quality engineered wood as well?

Answer 5. Correct, Furniture will need to be only solid wood.

Question 6. Does the material have to be all solid wood or is another material ok like veneered?

Answer 6. Solid wood is required.

Question 7. CLIN 0001 FOUR SOLID WOODEN DRAWERS UNDER THE BED: do these go on existing beds? do they have wheels? 50 cm tall the bed seems too high.

Answer 7. The Wooden drawers stow under the bed and can be removed or replaced if needed without disturbing the bed.

Question 8. CLIN 0005 SOLID WOOD DESK WITH ONE FULL-WIDTH DRAWER: should it be like the drawing?

Answer 8. Correct.

Question 9. CLIN 0006 CHAIR WITH TWO POSITIONS IN SOLID WOOD WITH SEAT AND BACK PADDED IN FABRIC: what do you mean by TWO POSITIONS? the measure is for one seat.

Answer 9. Please see old furniture chair picture at Appendix A – Old Furniture as example.

Question 10. CLIN 0007 SLAT BED ON METAL LEGS: only the bed base with feet?

Answer 10. Correct.

Question 11. could you tell us how many tables, cabinets and chairs are in the existing furniture? Answer 11. existing furniture to be removed is made by 102 pieces of each item provided in “Appendix A – Old Furniture”.

Question 12. Are the installation and deliver in a warehouse or a building?

Answer 12. Installation would be in building 1422 which includes 102 separate dorm rooms.

Company would be expected to remove the old furniture from the rooms and place new furniture in the rooms.

Question 13. and if it’s in a building, how many floor are in the building?

Answer 13. Total of 3 floors including the ground floor.

Question 14. if it´s with more than a floor, is it an elevator there?

Answer 14. Elevator is available and working. 2nd option is stairs positioned in the middle of the building as well as both ends.

Question 15. Could you send us a photo of the old Furniture?

Answer 15. Please see Appendix A – Old Furniture for example of previous furniture.

Question 16. Do you know where on base that the removed furniture will be delivered?

Answer 16. Removed furniture should be delivered to base dump or DLA warehouse.

Question 17. Are there any storage requirements other than trucking it there and placing it in the designated location in an orderly manner?

Answer 17. No other storage requirements. The furniture shall be delivered to DLA warehouse fully assembled as per solicitation requirement.

Appendix A – Old Furniture

Bed

Desk

Dresser and Bookcase

Under bed storage

Two position chair

File details come from the government source that posted it. Updated .