Atch_14_-_RFI_responses_30_Jul_19.pdf

PDF 425 KB Posted

Attached to
Design-Build Global ASNT Increment 1, Building 470, March ARB CA
Solicitation number
FA466419BA004
Issued by

About this file

Atch 14 - RFI responses 30 July 2019

View the file

Other files

File Type Posted
FA466419BA004_Amend_0004.pdf PDF
Atch_1_-_General_Decision_dated_26_Jul_19.doc DOC document
FA466419BA004_Amendment_0003_-_SF_30.pdf PDF
FA466419BA0040002_-_SF_30.pdf PDF
Atch_7_-_Drawings_SK-001,_SK-002,_SK-003,_SK-004,_SK-005.pdf PDF
Atch_13_-_RFI_Responses_25_Jul_19.pdf PDF
Atch_2_-_SOW_Global_ASNT_24_July_2019.pdf PDF
Atch_8_-_As_Built_470_-_2.pdf PDF
Atch_12_-_RFI_Responses_19_July_2019.docx DOCX document
Atch_8_-_As_Built_470_-_5.pdf PDF
Atch_8_-_As_Built_470_-_6.pdf PDF
Atch_8_-_As_Built_470_-_1.pdf PDF
Atch_11_-_Pass_Information_Sheet.pdf PDF
Atch_8_-_As_Built_470_-_3.pdf PDF
Atch_8_-_As_Built_470_-_4.pdf PDF
FA466419BA004_Amendment_0001.pdf PDF
Site_Visit_Notes.pdf PDF
Atch_7_-_Drawings_SK-001_SK-002_SK-003_SK-004.pdf PDF
FA466419BA004.pdf PDF
Atch_6_-_Environmental_Protection_Plan._Template.docx DOCX document
Atch_9_-_FEP_March_ARB_June_2016.pdf PDF
Atch_11_-_Bid_Opening-Bid_Delivery_Pass_Sheet.doc DOC document
Atch_4_-_Schedule_Material_Submittals.xls XLS spreadsheet
Atch_2_-_SOW_Global_ASNT_dated_26_Apr_19.docx DOCX document
Atch_5_-_Environmental_Protection_Spec.docx DOCX document
Atch_1_-_General_Decision_dated_5-3-19.doc DOC document
Atch_10_-_Contractor_Security_Pamphlet_-_11_October_2017.pdf PDF
Atch_12_-_RFI_Responses_19_July_2019.docx DOCX document
FA466419BA004_Amendment_0001.pdf PDF
Atch_11_-_Pass_Information_Sheet.pdf PDF
Site_Visit_Pass_Sheet.doc DOC document
Show all 31

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Attachment 14 to

FA466419BA004

(Amendment 0003, 30 July 2019)

Design/Build Global ASNT Building 470

Request for Information Responses dated 30 JULY 2019

1. Is it necessary to install the new coolant lines for the new HVAC unit in conduit in the equipment yard area?

Answer: Install the pipes as similar to the existing system. As minimum provide cellular insulation and corrosion resistant sheet metal jacket.

2. For ease of transport is it acceptable to fabricate the steel antenna platform in two pieces which are connected with stainless steel bolts during installation as long as the structural calculations support the connection details?

Answer: Yes, the proposal is acceptable.

3. Since the concrete support slab for the antenna platform is substantially covered by the steel platform can it be poured level or is it required to slope for drainage?

Answer: Yes, the concrete needs to be slopped for drainage. Also isolated footage is acceptable under each support leg.

4. Can the 2” and 1” conduits for the convenience outlet, lighting and cameras at the antenna platform be run in the same trench as the 6” conduit for the antenna? If so what is the separation required?

Answer: 6 inch, minimum, between the conduits outer surfaces (The antenna conduit and any other conduit.

5. Is EMT type conduit acceptable for all work inside the building?

Answer: EMT is not acceptable for inside the building. IRC (intermediate metal conduit) is the minimum.

6. Is EMT type conduit acceptable for the metal conduit to be installed on the exterior wall of the building?

Answer: EMT is not acceptable for outside installations. GRC (galvanized rigid conduits) is the minimum.

7. Is it necessary to install a pull rope in the 6” conduit?

Answer: Yes

Attachment 14 to

(Amendment 0003, 30 July 2019)

8. Please define specific grounding requirements that are called out in section 1.25-7 per

UFC3-501. Does this refer to “ground rods”?

Answer: Yes, it does refer to the grounding rod.

9. Section 1.25-9 requires that receptacles do not block the antenna signal path range.

Please identify the location of the receptacles.

Answer: This is a design-build project. We have provided you with all the information that we received from the users.

10. Please provide information indicating how the power is to tie into the existing systems of back up power and generator per section 1.29-3. Please include the location of the emergency panel and connection details.

Answer: This is a design-build project. We have provided the as-built drawings at Federal Business Opportunity website.

11. Please provide the information of the soil type as it relates the grounding requirement of section 1.29-3.

Answer: Soil characteristics changes from place to place. Contractor to conduct the soil test to support his calculations.

File details come from the government source that posted it.