12._RFI_Responses_for_Gilley_Houses.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Attached to
- Renovation of Ten Gilley Houses
- Solicitation number
- FA466418B0005
About this file
RFI Responses
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 11._Updated_Floorplans_-_LVT_&_Carpet_Placement_Bldgs_243_249_250.pdf | ||
| SF_30_Amendment_0002.docx | DOCX document | |
| 2._SOW_Gilley_Houses_2018.docx | DOCX document | |
| 10._Asbestos_Survey_Report.pdf | ||
| 1._New_Gen_Decision_9-07-2018.pdf | ||
| Site_Walk_Notes_-_Attendance_Sheet.pdf | ||
| 2._SOW_Gilley_Houses.docx | DOCX document | |
| Amendment_0001.docx | DOCX document | |
| 9._Contractor_Security_Pamphlet.pdf | ||
| 8._FEP_March_ARB_June_2016_Signed.pdf | ||
| 1._Gen_Wage_Decision_8-17-18.txt | TXT text file | |
| Gilley_Houses_-_Floorplans.pdf | ||
| SF_1442_-_Solicitation.docx | DOCX document | |
| Map_and_Detailed_Drawings.pdf | ||
| 4._Carpet_Design_Samples.pdf | ||
| 7._Specifications.pdf | ||
| 3._Schedule_Material_Submittal.xlsx | XLSX spreadsheet |
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment 12 to FA466418B0005 Renovate 10 Gilley Houses
FA466418B0005
Responses to RFIs
1. Question: Does the Combined Synopsis/Solicitation posted as solicitation number FA466418B0006 on FBO contain requirements similar to an existing contract or will this be a new requirement? If possible, please provide the current contract number.
Answer: It’s a new requirement.
2. Question: Who is responsible to remove and reinstall furniture and appliances?
Answer: Contractor will be responsible to remove and replace all furniture and appliances from the Gilley Houses.
3. Question: Can the government provide Asbestos Haz mat report?
Answer: Yes. Government has the Asbestos Survey Report for your viewing.
4. Question: Are as-built drawing required upon completion of this project? Can the Gov provide CAD?
Answer: As-builds are not required upon the completion of this project. Therefore, Government will not provide CAD for that reason.
5. Question: Can the Superintendent/QC/Safety be one person?
Answer: Yes. The Superintendent/QC/Safety can be one person.
6. Question: Will the Government provide hazmat report for existing Gilley Houses?
Answer: Yes. A hazmat asbestos survey report is available for the Contractor’s review.
7. Question: Will the furniture be relocated by the Government or will that be responsibility of the KTR?
Answer: Relocation of the furniture will be the responsibility of the Contractor.
8. Question: What is the expectation of the contractor regarding the sub-floor? How shall the contractor treat if wood rot or other damage is found to the sub-floor?
Answer: Contractor will submit an RFI of any damages regarding the sub-floor.
--End of RFIs/Responses--
(Amendment 0002, Sep 7, 2018)
File details come from the government source that posted it.