5. QA 30 Dec 2024.pdf
PDF 143 KB Posted
- Attached to
- Bldg. 6030c Office Furniture
- Solicitation number
- FA466125Q0017
About this file
This is a Questions & Answers document for RFQ FA4661-25-0017 regarding furniture procurement for Building 6030C at Dyess AFB, Texas. The document clarifies technical requirements and logistics for furniture delivery and installation.
Key details include: monitors for training tables will range from 28-36" with some tables having one monitor and others having two; mirrors should be approximately 1/4 to 1/2" thick and flush with the wall; laminate material is acceptable for desks, bookcases, tables, and credenzas; installation will be on the first floor with street offload (no loading dock); desks must be fully assembled; the project is Open Market (not GSA); and installation services should be included under CLIN 0023. Building access includes three entry points - one ramped entrance at the Southwest end and two Southeast entrances with 3-5 steps. The delivery truck will need to park approximately 5 feet from building entrances, and no removal of existing furniture is required.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amend 5 SOW 15 Jan 25.docx | DOCX document | |
| Amend 5 Salient Charateristics 15 Jan 25.docx | DOCX document | |
| Amend 5 RFQ FA466125Q0017 15 Jan 25.docx | DOCX document | |
| Amend 3 RFQ FA466125Q0017 6 Jan 24.docx | DOCX document | |
| Amend 1 RFQ FA466125Q0017 17 Dec 24.docx | DOCX document | |
| Amend 1 RFQ FA466125Q0017.docx | DOCX document | |
| 2. 52.212-5.docx | DOCX document | |
| 4. Salient Characteristics.docx | DOCX document | |
| 3. 6030C Statement of Work.docx | DOCX document | |
| RFQ FA466125Q0017.docx | DOCX document | |
| 1. P&C.docx | DOCX document |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
6030C Furniture
DYESS AFB, TEXAS
RFQ FA4661-25-0017 // QUESTIONS & ANSWERS
Question 1. What size are the monitors going on the training tables in the mission planning rooms?
Answer: Varying from 28-36”
Question 2. Will there be 1 or 2 monitors per table?
Answer: Variable. Some will have 1 and some will have 2.
Question 3. If there are 2 monitors, will 2 keyboards per table be needed also?
Answer: Keyboards will be per computer, not per monitor. 1 keyboard per computer in most cases.
Question 4. For the mirror, what is the thickness?
Answer: There is no requirement outlined for the thickness of the mirror. It should it flush with the back on the wall and be ~1/4 to 1/2” thick.
Question 5. Is there a ramp to get into the building or is there stairs that the furniture will need to be carried up? And how many stairs?
Answer: There will be three entry points available, a ramp through the Southwest end of the building and approximately 150-250 feet from various office locations.
Two secondary access points available through the Southeast entrances they will have single wide doorway, and ~3-5 steps through the entry, and no ramps near the single-entry doors. There is curb to access the sidewalk at both Southeast entrances.
Question 6. How far will the truck be from the entrance of the building?
Answer: There is a curb ~5’ from the entrance of the building near the Southeast entrances. The Southwest entrance is also ~5’ from the street but has a handicap accessible entrance.
Question 7. The pricing spreadsheet does not have lines for services. So does that mean that the services need to be in the price of the product? Or can we add a service line to the spreadsheet?
Answer: The RFQ includes CLIN 0023 for Installation cost, include any of these cost in this clin.
Question 8. Do you have a DWG / CAD file?
Answer: No
Question 9. For the furniture material (Desks, Bookcases, Tables, Credenza) is laminate acceptable?
Answer: Yes.
Question 10. Does this project require any removal of existing furniture?
Answer: No.
Question 11. For the installation, can you please confirm the installation floor, elevator access and if there is a loading dock?
Answer: 1st Floor. There is a ramp for handicap accessibility.
Question 12. For this project would you confirm if everything as to be GSA or Open Market?
Answer: Open Market
Question 13. Is there a dock or street offload
Answer: Street offload
Question 14. Is this installation taking place on the 1st floor
Answer: Yes
Question 15. Do the desk need to be fully assembled?
Answer: Yes
File details come from the government source that posted it. Updated .