QA Final_7Apr22.pdf

PDF 102 KB Posted

Attached to
MATERIAL CONTROL SERVICES Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4626-22-Q-0005
Issued by
Department of the Air Force Global Strike Command

About this file

This document contains questions and answers regarding a solicitation for material control services. The solicitation seeks a contractor to provide all resources and services, except specified inventory items and services, necessary to operate a civil engineer materiel acquisition program. This includes using Enterprise Solution-Supply, Logistics Support-Supply, Civil Engineer NexGen IT Transformation software, and the Enterprise Environmental Safety & Occupational Health-Management Information System. The incumbent contractor is Data Monitor Systems, Inc., under contract number FA462617C0008 valued at $929,125.47. The estimated quantities of work are in Appendix B. Vehicles, fuel, and equipment necessary to meet requirements must be contractor-furnished. The phase-in period is a separately priced CLIN. Questions and answers provide clarification on requirements, the current contract and incumbent, and instructions for proposal submission.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to MATERIAL CONTROL SERVICES, newest first.
File Type Posted
Malstrom Questions post site visit.pdf PDF
22Q0005_SiteVisit_Atch1_Attendees_14Apr22.pdf PDF
22Q0005-Site Visit Mins.15Apr22_Sgd.pdf PDF
QA Final_7Apr22(V2).pdf PDF
Atch1_PWS Mat Control 6 April 2022.pdf PDF
COMBO_MatControl_FA4626-22-Q-0005_Amendment 1.pdf PDF
Atch5_QASP - Mat Control Jan 2022.pdf PDF
Atch3_Technical Questionnaire_10Mar22.xlsx XLSX spreadsheet
Atch2_Bid Schedule_Mat Control_revised.xlsx XLSX spreadsheet
COMBO_MatControl_FA4626-22-Q-0005.pdf PDF
Atch6-PastPerformance.xlsx XLSX spreadsheet
Atch1_PWS Mat Control 4 March 2022.pdf PDF
Atch4_Installation Perimeter Access Control.pdf PDF
Show all 13

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS FOR

FA4626-22-Q-0005

MATERIAL CONTROL ACQUISITIONS

1. Reference: Solicitation page 1 (unnumbered), para (4) The Department of Labor Wage Determination 2015-5391 Revision 15 is no longer available. It has been replaced with 2015- 5391, Revision 16, dated 14 March 2022.

QUESTION: Please clarify that Revision 16 is the correct WFDOL guide to use.

ANSWER: WD 2015-5391, REV. 16, dated 14 March 2022 has been update on the attached amended COMBO.

2. Reference: Solicitation, page 1, para (6): States that the Bid Schedule should be completed in its entirety. Page 5 Factor 3, Price (3) states that offerors shall not submit a price for the potential 6-month extension of services period.

QUESTION: Please clarify if offeror is to include the 6-month optional pricing on the Price sheet on the FAR 52.217-8 line and present a Total Evaluated Price

ANSWER: The Bid Schedule automatically calculates the 6-month option pricing on behalf of the government.

3. Reference: PWS, page 3, para 1.3.15 QUESTION: Does delivery destinations include remotely located missile silos?

ANSWER: No it does not.

4. Reference: PWS, page 4, para 1.4.3 U Fix It Tools QUESTION: Please clarify the contractor’s liability for replacement of lost and stolen U- Fix-It property.

ANSWER: As stated in para 1.4.3, if the Contracting Officer determines from records submitted that the Contractor is at fault, the contractor will replace the property. If the contractor is determined not at fault they will not be held liable.

5. Reference: PWS, page 3, para 1.3.13 and PWS, Appendix C, para 1.1 ADPE Equipment QUESTION: Will the Government provide necessary bar coding readers and soft ware that will interface with the SBSS ILS? The ADPE inventory listing at Appendix C does not appear to show any equipment to perform the Service Summary Requirement #4, PWS Section 2, page 13.

ANSWER: Bar Code printer is provided by the government.

6. Reference: PWS, page 5, para 1.5.2: Phase In Period: Please clarify if the Phase In period will be a separately priced CLIN or a separately priced, OPTIONAL CLIN. If it is a separately priced CLIN, the offeror can estimate the cost to be included as part of the bid. If it is an OPTIONAL CLIN, only the Government will have the authority to exercise the option to exercise or not, in which case the offeror may not be able to bill for phase in costs in that 2 month period if the Government opts to forego the option.

ANSWER: CLIN 0001 is a separately priced CLIN.

7. Reference: PWS, page 5, paras 1.5.3-1.5.3.3: Phase In Actions:

QUESTION: Referenced paragraphs indicate that there is an incumbent contractor. Can you provide the contractor business name, contract number and the Total Contract Value?

ANSWER: Yes, there is an incumbent, the contract number is FA462617C0008. The current contractor is Data Monitor Systems, Inc. The Total Contract Value is $929,125.47.

8. Reference: Pricing Worksheet: Please clarify:

a. CLIN X001 Is this the cost of production of the Phase In Plan, or is this the estimated price to perform the 2 month phase in activities.

ANSWER: CLIN X001 is the price to perform the phase in activites.

9. Reference PWS Para 1.3.12: Is the requirement for the contractor to input the GPC transactions into TRIRIGA a new requirement?

ANSWER: No, same paragraph is in the current contract.

10. Reference PWS Para 3.3: The paragraph states that the contractor will provide all vehicles and vehicular equipment required to meet the requirements of the contract.

a. Is there a hook-up for a contractor provided electric forklift or will the Contractor have to provide a propane operated forklift?

ANSWER: No hook up for electric forklift-current contractor uses propane.

b. Does the contractor have to provide a truck with a lift gate to transport material to supported organizations due to the size of some of the items being delivered?

ANSWER: There is no Government Furnished Equipment on this contract. Since this is a performance based contract, it is up to the contractor to decide what is needed

c. Will the government provide fuel for the vehicles to the contractor or will the contractor be required to provide their own fuel for contractor provided vehicles?

ANSWER: The contractor shall provide fuel.

11. There is no Standard Form 1449 or Section B included with the quote. Please confirm that Standard Form 1449 and Section B is not required.

ANSWER: This requirement is solicited via a This is a combined synopsis/solicitation for a commercial item prepared in accordance with the format in FAR Subpart 12.6, not a Form 1449.

Award will be made via a Standard Form 1449.

12. Reference Attachment 3, Technical Questionnaire: Do we attach this document in the email or can it be incorporated into the proposal response?

ANSWER: Your quote and all required attachments shall be emailed to karen.broughton@us.af.mil; and shanna.guillen.2@us.af.mil.

13. Updated Contact information updated on COMBO.

ANSWER: Please send quotes and questions to karen.broughton@us.af.mil and Shanna Guillen at shanna.guillen.2@us.af.mil.

File details come from the government source that posted it. Updated .