HICS Boring QA_1.pdf
PDF 79 KB Posted
- Attached to
- 341 MW MISSILE CABLE EROSION AND CONDUIT REPAIR
- Solicitation number
- FA462620R0018
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attch 6 Subcontractor Consent_(Updated 8JUN20).doc | DOC document | |
| Conformed_FA462620R00180001.pdf | ||
| Attch 8 Section M_(Updated 8JUN20).pdf | ||
| SF30_FA462620R00180001.pdf | ||
| Attch 7 Section L_(Updated 8JUN20).pdf | ||
| Attch 9 Past Performance Questionnaire.docx | DOCX document | |
| Attch 2b Bid Schedule.xls | XLS spreadsheet | |
| Attch 7 Section L.pdf | ||
| Attch 5 Installation Perimeter Access Ctrl.pdf | ||
| Attch 8 Section M.pdf | ||
| Attch 3 Submittal Schedule.xls | XLS spreadsheet | |
| Attch 4 Wage Determination.pdf | ||
| Attch 6 Subcontractor Consent.doc | DOC document | |
| Attch 2a Bid Schedule Description.pdf | ||
| Solicitation - FA462620R0018.pdf | ||
| Attach 1 Specs.pdf |
Show all 16
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MATOC-20-001
FA4626-20-R-0018: HICS BORING
Questions and Answers
Question # Question Answer
Per page 8 section L it states that Consent Letter attachment 6 will need to be executed. The consent letter attachment says it is attachment 9. Page 4 of 5 section M, and page 8 of section L states Attachment 9 is a PPQ, but PPQ is not attached. Can you please correct or provide what is needed from Attachment 6 and Attachment 9?
Contract Specialist made appropriate changes to Consent Letter to change header from Attachment 9 to Attachment 6 to match Section L, Page 8. Orignially it appears that Attachment 9 (PPQ) did not upload, Contract Specialist will upload.
Can CPARS be accepted in lieu of Past Performance Questionnaires? The purpose of the PPQ is to provide the government access to the quality of work performed on non-governmental work. Therefore PPQs are only needed if a CPAR rating does not already exist.
Can Previous Completed PPQ’s be accepted in Lieu of Past Performance Questionnaires? PPQs completed for previous contracts can be utiltized as long as the solicitation number is clearly updated and the
PPQ is still signed and valid from the organization that filled it in.
Just to confirm Boring Capabilities portion of the proposal is Volume 2 (Page 7 Section L), Factor 2 (Page 2 Section M), Factor 1 (Page 3 Section M)?
Clarified in Amendment 1.
5 Is the consent letter needed from subcontractors if we are not using their past Performance in the proposal? Please see section 1.4.3.1 Paragraph 2 for requirements on past performance.
What are the technical subfactors needed? Page 3 of section M states Factor 1, but that’s it. Page 3 of Section L (table 1) states 3 pages per subfactor?
Clarified in Amendment 1.
Page 3 of section M states Factor 1 Boring Capabilities (d). Past Performance? Are you wanting a PPQ for boring capabilities in this section? This section is only limited to 3 pages per subfactor.
Clarified in Amendment 1.
Can the same projects be used in Technical proposal volume 2 as the projects used in Volume 3 Past Performance? Yes, there is no limitation.
Volume 3 is limited to 2 pages per citation no more than 3 citations, but the attachment 6 consent letter is required in this section. Can you adjust the page limitation to insert the consent letter, or to not include consent letters in the page count?
The consent lettter is not applicable to any page limitations. Clarified in Amendment 1.
If CPARS or Previous completed Past performance questionnaires are acceptable can these be waived from the page count?
There is no limitation for page count on PPQs. Clarified in Amendment 1.
Can the proposal submission be sent by email instead of the DoD Safe website? If required please provide instruction and website of DoD submission.
You will receive a DOD Safe Link email once you complete the instructions in 1.3.1.1.
With the page limitation it makes it hard to add section 1.4.3.2 Specific Content, and 1.4.3. organizational Structure Change History? Will the requirements on page 8 of section L be included in the page count for volume III Past Performance?
There is no page limitation for Organizational Structure Change History. The page limitations only apply to the technical factors. Clarified in Amendment 1.
File details come from the government source that posted it. Updated .