20Q1021 AMXS CTK Trailers Questions and Answers.pdf
PDF 58 KB Posted
- Attached to
- Whiteman AFB - AMXS CTK Trailers
- Solicitation number
- FA462520Q1021
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
20Q1021 AMXS CTK Trailers Questions and Answers
1. Has there been a trailer of these specification built before and if so can the costumer provide pictures of the already built constructed trailer?
Answer: These have never been built before
2. In the SOW it states: “Variations are authorized due to metal thickness/engineering integrity and usability with Government approval”. What is the preferred thickness and metal to satisfy the customer’s needs?
Answer: The Air Force does not have a minimum, the provided drawing only has estimated thickness, we expect the manufacturer to follow industry standards and engineering integrity.
3. What is the minimum gross trailer weight rating required?
Answer: The trailer will be required to house up to 1,000 lbs of equipment/tools
4. On the drawing provided, the legend has three symbols that are abbreviated. Can you clarify these abbreviations?
Answer: These are the items that will be secured to the Velcro strap: (ED) ear defenders, (HS) hard shell communication head set, and (SS) soft shell communication head set
5. Has a contract of this trailer specification been awarded in the past and if so is the solicitation number/ award amount available?
Answer: No, this is a new design idea
6. What portions of the trailer will be required to be powder coated vs painted? Ei: axels, enclosed storage area, or just the base of the trailer? Is it possible to paint due to size and construction?
Answer: SoW states powder coating as a requirement
7. What is the specification for the firewall?
Answer: Does not need to meet any fire specification. It is simply a divider between the two sides and built to structurally hold what is in the drawings.
8. Can this be paid in three increments based on multiple satisfactory deliveries and acceptance of units?
Answer: Yes, you can invoice as deliveries are made.
File details come from the government source that posted it. Updated .