Attach 10) 2nd Q and A.pdf

PDF 185 KB Posted

Attached to
Protective Coating IDIQ - Solicitation
Solicitation number
FA303022R0010
Issued by

View the file

Other files

Show all 14

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers

Number Question Response

1 Will we need a dedicated QCM on site? No

Can Super and QCM be shared as a dual role?

Have no issue with this

Will we have to have a field office on

Post?

No, but may be permitted at the discretion of the Contracting Officer

& on space availability at the time of the TO execution

4 Will we have to have storage on Post?

No, but may be permitted at the discretion of the Contracting Officer

& on space availability at the time of the TO execution

5 Will we have to have temporary fencing?

No, but work areas should be clearly marked

Will we and our subs be held responsible to have a NIST-800-171 assessment and plan on file in SPAR?

No NIST assessment is required.

6.a

OR When will we and our subs be required to have a NIST-800-171 assessment on file?

No NIST assessment is required.

Will we have to have a Traffic Control

Plan in place? What Task Orders will need a TCP?

Only if streets need to be closed

Do we need a silica plan in place? What

Task Orders will need a silica or dust control plan?

As per Sec.02577 Para. 1.3.3.1

Silicon sand (pump jack sand) shall not be used

How much confined spaces will there be?

Will we need a person certified in confined spaces on payroll consistently? Or what

Task Order will we need a certified confined spaces person?

There will be very little if any confined space work. Certified personnel will only be required on

TO with confined space work

Will we need a lift plan? What Task Orders do we need a lift plan?

Must follow OSHA and all references listed in Sec. 01010 Para.

4.1 regulations

Per specs page 37 of 88, section 3.2.1: If it rains, do we have to wait 30 days to paint?

This is for newly installed Concrete, Stucco, & Masonry surfaces

11.a

If we did clean, wait 30 days, it might mean it gets dirty again- having to be cleaned again, thus waiting another 30 days.

This is for newly installed Concrete, Stucco, & Masonry surfaces

File details come from the government source that posted it. Updated .