Questions_and_Answers_8_January_2019.pdf

PDF 50 KB Posted

Attached to
Officer Intelligence Course Instructors
Solicitation number
FA3030-18-R-0016
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers 8 January 2019

Q: Sol, Page 3 Section 2 (a): Specific Instructions-Is it expected that we send out Past Performance Questionnaires on work that is currently listed in the CPARS system?

A: Contractors are not expected or required to submit PPQs. They may, at their option, submit them.

The only requirement for submitted PPQs is that they cover a completed PoP, i.e. a base year, an option year, or the entire PoP, that ended within the past three years.

Q: Sol, Page 3 Section 2 (a): Specific Instructions -If our work is in the CPARS system would you like for us to attach copies of recent CPARS in Part II Past Performance Information?

A: Contractors may, at their option, include such information.

Q: PWS Page C.3.2: Is there any significant training course development required prior to beginning work or will the Contractor use existing courses on the LMS system?

A: No, there is not course development required prior to beginning work. Contractor will use existing courses.

Q: Sol, Page 1: Are there any other costs associated with this requirement outside of Labor hours?

A: It is up to the contractors to estimate their costs and develop pricing. We require a monthly cost per instructor.

Q: Sol, Page 2 Addendum (a): The local DOL wage attachment is included in the package. Is that sent as a reference or is the Bidder required to use these rates with pricing?

A: The DOL wage determination is a reference for contractors, who should already be familiar with DOL labor laws and contract clauses pertaining to the service contract labor standards.

Q: Sol, Page 2 Addendum (a): Is the Letter of Transmittal part of the 10-page requirement?

A: Yes.

File details come from the government source that posted it.