QA Amend 03 FA301620Q0120- 12082020.docx
DOCX document 25 KB Posted
- Attached to
- ICIDS Alarm Maintenance JBSA Fort Sam Houston Tx
- Solicitation number
- FA301620Q0120
About this file
This document is a combined synopsis and solicitation for maintenance services for an Integrated Commercial Intrusion Detection System (ICIDS) at Joint Base San Antonio facilities. The solicitation seeks maintenance and repair services for 172 zones of ICIDS equipment including software, sensing devices, batteries, and associated components. Quotes are due by 3:00 pm Central Time on December 1, 2020 and the contract will have a one year base period and two one-year option periods. The solicitation is set aside for small businesses with a size standard of $22 million. The solicitation requires registration in the System for Award Management and invoicing through Wide Area Workflow. The Department of the Air Force is the contracting agency.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Atch 1 Price Lists Amend 03 12082020.docx | DOCX document | |
| Atch 2-FA301620Q0120 Amend 03 Schedule_Provisions_Clauses.docx | DOCX document | |
| Atch3 PWS Amend 03 502 SFS FY21 FSH Alarm Maint.docx | DOCX document | |
| FA301620Q0120 A03 Summary.docx | DOCX document | |
| FA301620Q0120 A02.docx | DOCX document | |
| FA301620Q0120 A01.docx | DOCX document | |
| Atch 1 Price Lists.docx | DOCX document | |
| Attachment 4-Contractor Responsibility-Financial Disclosures.docx | DOCX document | |
| Atch 2-FA301620Q0120 Schedule_Provisions_Clauses 3Nov20.docx | DOCX document | |
| Atch3 PWS 502 SFS FY21 FSH Alarm Maint 2020OCT2020.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FA301620Q0120
JBSA ICIDS Alarm Maintenance Q&A
QUESTION 1: As this is a DAQ system, can the government identify the types of DAQ panels and their quantities to help the contractor identify reimbursable cost associations for bench stock items? We do not necessary need locations of any panels but rather model numbers and quantities. This would need to include any headend equipment associated.
ANSWER 1:
Yes, currently 172 DAQ system are operational.
Current model #: DAQ PN ACU-07581-002
QUESTION 2: What is the current software release for the DAQ system installed at the site?
ANSWER 2:
StarWatch SMS Management Console/Version 5.3.465.0 ICIDS v. IV and associated minimum requirements to support that system.
QUESTION 3: Can the government identify the different types of Uninterruptible Power Supplies being used throughout the site to include quantities of each type?
ANSWER 3:
Yes, the quantities of each UPS will match the number of facilities with IDS or DAQ panels. 172 UPS currently No. 49 of Solicitation Attachment 1 Price Lists
QUESTION 4: Is the government responsible for the communications network being used for the alarm system, from the headend equipment to the remote sites?
ANSWER 4:
Yes, the government is responsible for the communication network associated with the alarm system. The alarm maintenance contractor is responsible for alarm system maintenance and ensuring a proper signal is established through all government facilities under IDS scope. The alarm maintenance contractor must notify the COR if coordination with COMM squadron is required for network issues.
Question 5: 5.4 Service Calls - Will labor for service calls be included in the FFP?
ANSWER 5:
Yes, labor for service calls under PWS para 5.4. should be included in the calculations for CLINS X001.
QUESTION 6: Attachment 1 – Please provide parts numbers for items listed in attachment.
ANSWER 6: The part numbers that are currently known have been provided.
QUESTION 7: Attachment 1 – Some parts listed in attachment 1 are end of life or no longer exist. Should the contractor provide the replacement for those identified parts?
ANSWER 7:
Yes. If an item is no longer manufactured a compatible and authorized replacement item will need to be provided in its place. Quotes should clearly indicate which price listed items are being replaced by a newer version.
QUESTION 8: For each Bldg. listed as scif, which ones have the RSM (remote status monitor) computer?
ANSWER 8:
All buildings identified as a SCIF require and have a RSM.
QUESTION 9: If scifs share an RSM, can you indicate how many RSM PCs?
ANSWER 9:
One RSM is assigned to each designated area requiring a SCIF. SCIFs will be stand-alone operating system and will not be shared. Currently there are 17 total RSM PCs
QUESTION 10: Is the Preventative Maintenance described in paragraph 5.3 of the statement of work the same annual inspection as described in paragraph 5.6 minor inspections?
ANSWER 10:
The preventive maintenance and the annual inspection are different inspections that can be conducted simultaneously. However both have different requirements as far as reporting procedures thus are different.
QUESTION 11: Does the Government intend that the contractor perform an annual pm and an annual minor inspection? If yes can these be done concurrently?
ANSWER 11:
Yes, both are required and expected to be completed annually. Both can be conducted together or separately. See PWS para 5.3. and 5.6.
QUESTION 12: Is the DAQ licensing up to date on the main system and the SCIF computer?
ANSWER 12:
Yes.
QUESTION 13: In CLIN 0002 No 3, Is the ATM Point a contact, BMS or something else?
ANSWER 13:
Price List Item No. 3 are physical ATM dispenser locations throughout FSH, BAMC and Camp Bullis with TAMPER sensors.
QUESTION 14: All Sentrol parts in the CLIN list are obsolete, are comparable acceptable?
ANSWER 14:
Yes. If an item is no longer manufactured a compatible and authorized replacement item will need to be provided in its place. Quotes should clearly indicate which price listed items are being replaced by a newer version.
QUESTION 15: In CLIN 0002 All Inovonics FA parts are discontinued and are being replaced by EN parts, is this acceptable?
ANSWER 15:
Yes. If an item is no longer manufactured a compatible and authorized replacement item will need to be provided in its place. Quotes should clearly indicate which price listed items are being replaced by a newer version.
QUESTION 16: In CLIN 0002 N0 43 the Inovonics FA206S is a motion detector but is described as an RF Door/Window Transmitter, what was the intent?
ANSWER 16:
Inovonics FA206S was utilized as a signal repeater for RF Duress switches to increase the range of the devices within the facility.
QUESTION 17: In CLIN 0002 N0 44 the Inovonics FA210W is a motion detector but is described as an RF Door/Window Transmitter, what was the intent?
ANSWER 17:
Inovoncs FA210W was utilized as a signal repeater for RF Duress switches to increase the range of the devices within the facility.
QUESTION 18: In CLIN 0002 N0 51 the Inovonics FA464 DR is no longer made. The substitution is the EN4232MR which is a 32-point RF Transmitter/Receiver and not a 64-point RF Transmitter/Receiver. Did you want to substitute two (2) EN4232MR for the FA464 DR that is no longer made?
ANSWER 18:
QUESTION 19: In CLIN 0002 N0 54, is this the same battery requirement as NO 53 SLA 12 Amp Hour Battery? The Yuasa 610-0034 is not a good number.
ANSWER 19:
No, the batteries identified on No. 53 are the 12-Volt batteries used as backup power throughout most of our facilities to the panel boxes
No. 54 are the CR-123A batteries for the remote RF Duress buttons.
QUESTION 20: In CLIN 0002 No 56, is Processor D3-1044 a computer part or?
ANSWER 20:
Yes. An evaluation board used for processing, controlling and connectivity through digital and analog means.
QUESTION 21: How many actual SCIF PCs?
ANSWER 21:
14 currently. The adding and subtracting of the current number can fluctuate as new building come online.
QUESTION 22: Are all scif PCs using ferrups ups for backup power?
ANSWER 22:
QUESTION 23: 4.4. Equipment – Please clarify what software, hardware, firmware and components of the system are the responsibility of the contractor.
ANSWER 23:
- Software will be any and all current system administrative and operator large files/program needed to monitor and provide upkeep of the system.
- Hardware will be any physical components needed for the system to annunciate, detect and operate to its intended capacity.
- Firmware will be any and all program specific needs to ensure all location under ICIDS scope is functioning.
- Components will be all items awarded at attachment 1 price list.
QUESTION 24: 5.4 Service Calls - Will DAQ long lead time materials be kept as spares to ensure the 72hr repair to a fully functional system?
ANSWER 24:
It is up to quoters to decide if long lead time materials need to be kept on hand as spares at contractor expense. The functionality of the resulting contract will only allow for payment of parts actually replaced. See PWS paragraphs 5.4 for required repair turnaround times.
QUESTION 25: Attachment 1 Item #27 in the Price List does not contain quantities for each Audio and Digital Poller Mux Cards required for each PMC. Can the Government confirm quantities required?
ANSWER 25:
Currently the actual Audio and Digital Poller Mux Cards are not identified or priced on the CLIN and would need to be added
QUESTION 26: Attachment 1 Item #3 in the Price List: Can the Government provide additional description on what model number and manufacturer is required for ATM Point?
ANSWER 26:
Not at this time.
QUESTION 27: Attachment 1 Item #16 in the Price List: Can the Government provide additional description on what model number and manufacturer is required for the Hamilton Sensor Outputs?
ANSWER 27:
QUESTION 28: Attachment 1 Item #56 in the Price List: Can the Government provide additional description on what model number and manufacturer is required for the Processor D3-1044?
ANSWER 28:
QUESTION 29: Page 48 of the document states the Quote shall not exceed 15 pages including cover, graphics, etc. However, the detailed technical summary, which is a part of the overall quote, cannot exceed 10 pages. Is this correct?
ANSWER 29: Yes. 52.212-1 INSTRUCTIONS TO OFFERORS - COMMERCIAL ITEMS (JUN 2020) para (b) states “Quotes shall not exceed 15 pages to include cover page, graphics, charts and attachments.” (b)(2) states the detailed technical summary shall not exceed 10 pages. This means up to 10 pages of the 15 page quote may be used for the technical summary.
QUESTION 30: - The PWS states that the Period of Performance is a base plus four option years, however, the Attachment 2 CLIN Structure states that this is a base but three option year contract. Can you the Government please confirm the Period of Performance for this contract? Updated the PWS to reflect base and 2 option years.
ANSWER 30: The PWS has been updated to reflect Base and 2 Option years.
QUESTION 31: PWS 4.3: Should the contractor include labor for the materials to be installed upon award?
ANSWER 31: The Unit prices on the pricelist at Attachment 1 correlate to CLINs X0002 and 0003 (to be installed upon award IAW PWS para. 4.3) at Attachment 2. Attachment 1 prices should reflect cost of item and any related installation, etc.
QUESTION 32: Attachment 2 - CLINS in option years to be spares or to include labor to replace also?
ANSWER 32: The Unit prices on the pricelist at Attachment 1 correlate to CLINs X0002 at Attachment 2. Attachment 1 prices should reflect cost of item and any related installation, etc.
QUESTION 33: Is this a Base plus 3-year or a Base plus 4-year contract?
ANSWER 33: This is a Base plus 2 option year contract. The CLINs at Attachment 2 and PWS have been edited to reflect this change.
QUESTION 34: Should Attachment 1 pricing include shipping costs?
ANSWER 34: Attachment 1 prices should reflect cost of item and any related installation, etc.
File details come from the government source that posted it. Updated .