QUESTIONS.pdf

PDF 662 KB Posted

Attached to
CLASSROOM MODERNIZATION DISPLAY INSTALLATION
Solicitation number
FA301024Q0009
Issued by

About this file

This document contains questions and answers related to a solicitation for the installation of 45 display monitors and the uninstallation and reinstallation of 2 previous displays at Keesler Air Force Base in Mississippi. The solicitation, number FA301024Q0009, is for a firm fixed-price contract to provide installation services, tools, labor, supervision, management, and other incidentals necessary to mount the 65-inch and 85-inch Samsung monitors to the walls in the specified buildings. All monitors and mounts are government-furnished equipment. The work is to be performed during normal duty hours, Monday through Friday, with any overtime requiring contracting officer approval. The contractor is not required to provide any additional cabling, electrical, or data connections. The wall materials vary by building and room, and no lift is required. The government has not provided a cost estimate or budget for the project, and the period of performance is from May 1, 2024, to July 8, 2024.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS

1. How many TVs need to be installed. Is the total 45 or 47?

Answer: Forty-five (45) displays need to be installed and Two (2) displays need to be uninstalled and reinstalled from previous installation.

2. Can you confirm that all 47 Samsung monitors are provided and will be present at the beginning of performance?

Answer: Yes, the Government shall provide all 47 Samsung display monitors with mounts. The monitors and displays will be in place at the beginning of performance.

3. Is there a cost estimate, budget or ballpark figure for the project listed?

Answer: Cost estimates are not provided to potential contractors. It is the potential contractor’s responsibility to provide the government with an estimated cost of required work after the site visit has ended.

4. Is there an actual start date for the project?

Answer: Currently, the contract Period of Performance is from 01 May 2024 to 08 July 2024.

5. Are there power outlets located close to where the displays will be installed

(i.e., within reach of the monitor’s power cord)? If not, are we to supply the electrical contractor to install them.

Answer: A view of the outlet positions was provided at the site visit. This requirement does not require potential contractors to perform any additional work outside of the requested installation of Forty-five (45) displays and Two (2) displays being uninstalled and reinstalled from previous installation.

6. Are there any other cables to be installed (HDMI, network)? If so, will they have to be installed in the walls or can they be exposed?

Answer: No. No other cables need to be installed for this requirement.

7. What is the wall material in the rooms in which the displays will be installed (i.e., block, sheetrock, etc.)?

Answer: The wall material varies depending on the building and the room in which the display is to be installed. The view of the wall material in each room was provided at the site visit.

8. Are all mounts GFE?

Answer: Yes, all mounts are Government Furnished Equipment (GFE).

9. Are all displays GFE?

Answer: Yes, all displays are Government Furnished Equipment (GFE).

10. Is all cabling GFE?

Answer: Yes, all cabling is Government Furnished Equipment (GFE).

11. Is this a LABOR ONLY requirement?

Answer: Yes. Per the SOW: The Contractor shall provide services, tools, labor supervision, management, and other incidentals necessary to mount 65” & 85” Samsung monitors to the walls in the specified buildings at Keesler Air Force Base (KAFB), Mississippi (MS).

12.

a. What type of Samsung monitors are being requested?

Answer: The Government is NOT requesting the purchase of any monitors, only the installation of Forty-five (45) and Two (2) previous installed displays be uninstalled and reinstalled. The Government will provide the display monitors necessary for this requirement.

b. Is there a specific monitor?

Answer: The Government is NOT requesting the purchase of any monitors.

The provided type of monitors to be installed are shown below.

c. Will any Samsung of those dimensions suffice?

Answer: The Government is NOT requesting the purchase of any monitors.

The provided type of monitors to be installed are shown above.

13. Can I get the brand and part number of the wall mounts that are being provided.

Answer:

a. Peerless-AV-PA750 for the 65” displays and Peerless AV-PA762 for the 85” displays.

14. Will there be any electrical or any wiring that needs to be moved?

Answer: No, there will not be any electrical or any wiring that needs to be moved.

15. The solicitation mentioned the Government was buying the mounts, however what about the Tv's being mounted?

Answer: The Government shall provide all 47 Samsung display monitors with mounts.

16. Will these be going in rooms with standard 8" ceilings?

Answer: View of ceiling heights vary and were available for viewing at the site visit

17. Would my contractors be able to work weekends or any overtime?

Answer: Per the Statement of Work (SOW): The Contractor shall perform the services required under this contract during normal duty hours, 8:00 am

- 4:00 pm, Monday – Friday. Any other work scheduled outside of normal duty hours requires Contracting Officer approval. Scheduling of all work shall be coordinated and approved by 81 Contracting Office prior to the start of any work. Point of Contact (POC) for each building will be provided upon award. This is a firm fixed price contract.

18. Is the contractor going to provide only services or will the contractor be required to provide 65'' and 85'' TV's?

Answer: Kindly see the answer to question 11.

19. Will we need to hide cabling in wall?

Answer: No.

20. Do you have any particular TV models in mind and are consumer grade displays acceptable, or do they need to be commercial grade?

Answer: The Government shall provide all 47 Samsung display monitors with mounts.

21. Confirming the installation scope is solely to install the new displays to customer provided mounts, no cabling, electrical, etc. is needed?

Answer: No cabling, electrical, etc. is needed.

22. Can you confirm the average height of the installation space?

Answer: Kindly see the answer to question 16.

23. Will a lift be needed for any of these displays?

Answer: The Government cannot advise the contractor in the method to use to install the displays. It is up to the contractor the method that is used for the installation.

24. Is there power currently at every location?

Answer: Kindly see the answer to question 5.

25. Will you need data connection?

Answer: Kindly see the answer to question 6.

26. Is there equipment on back of monitors?

Answer: No.

27. Is it drywall or other material?

Answer: Kindly see the answer to question 7.

File details come from the government source that posted it. Updated .