Reponse_to_Q&A.pdf
PDF 89 KB Posted
- Attached to
- New Fire Station Consoles
- Solicitation number
- FA282319Q4025
About this file
Response to Questions and Answers
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
FA282319Q4025
1. Can a room layout or drawings with dimensions be provided?
Answer : A photo copy of engineered drawing is attached with square footage and desired ECC console layout
2. Can we quote similar or equivalent products to the listed services?
Answer: Yes
a. Monitor Mount – Rollvervision- IGI (this is a Xybix patented product; one manufacturer produces this)
Answer: Comparable vendor Monitor array or tower (not arms), capability to adjust or move 12 monitors forward & backward all together (top & bottom) or by individual row 6 monitors (upper row) / 6 monitors (bottom row). ** NO single monitor movements/adjustments **
b. Task Light Pair LUX LED My Climate (LUX is a brand name)
Answer: Comparable vender Task Lighting
c. My Climate Personal climate Control With Forcd Air Heat 250W X2 = 500W (‘MyClimate’ is a proprietary product of Xybix)
Answer: Comparable vendor individual climate controls
d. CPU Cabinet – ERGO ACESS Tech Tower 26Wx48H Single Back Access (proprietary to Xybix)
Answer: Comparable vendor CPU Cabinet / Access
3. Please explain and provide further detail as to what a ‘T5 Table Base’ is.
Answer: It should be Table Base and Not T5 Table Base’ is.
4. Does ‘upgrade’, as used in ‘Charge Only USB Upgrade for Datadock’ and ‘Shelf Under Surface Rackmount Upgrade’ mean these are to be quoted as optional items?
Answer: Yes this is a requested change to original quote
5. Can further detail be provided about ‘Rackmount I Wide Above Surface’? Can drawing examples be provided?
Answer: Yes
6. What is intended by ‘Return Worksurface’? Can a drawing example be provided?
Answer: Yes
7. We do not require a cable bridge(s), ‘L’-bracket, wall screw anchor kits, or cylinder kits as part of our design. These required items are specific to a Xybix design. Tresco can satisfy the design requirements and functionality without these specific design items. Is this acceptable?
Answer: Comparable vendor cable management
8. Is this on a GSA Schedule?
Answer: YES
9. Regarding ‘Installers Kit’: does this mean that the manufacturer will not be required to install the product?
Answer: No Manufacturer is required to install all equipment.
10. Depending on the answers to the above questions, new questions may arise. I there an opportunity for follow-up questions or, if necessary, extension of a question / response period?
Answer: It depends on the Contracting Officer if she think it is necessary to extend this solicitation.
File details come from the government source that posted it.