QUESTIONS_AND_ANSWERS_IN_RESPONSE_TO_SOLICITATION_DOC52PAPT1600007_(2-19-16)_2.pdf
PDF 193 KB Posted
- Attached to
- Janitorial- USPTO San Jose Regional Office
- Solicitation number
- DOC52PAPT1600007
About this file
Questions and Answers received 2/19/16 thru 2/22/16.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS IN RESPONSE TO SOLICITATION DOC52PAPT1600007 DATED 2/19/16
1. Who is the incumbent?
Ans: This is a new requirement. USPTO does not have a current contract in place.
2. What is the annual value of the existing contract?
Ans: This is a new requirement. See the Rough Order of Magnitude (ROM) in the FBO Posting as well as in full solicitation on page 32.
3. Why is such a short interval allowed to respond to this complex requirement?
Ans: This is a new requirement which must have the contractor in place by 4/1/2016 per the
FBO pre-solicitation and solicitation. The Performance Work Statement (PWS) states on page on page nine (9) that there is a badging and background check process that the contractor has to complete prior to 4/1/16. Thus, 14 days is the maximum time that can be allowed for this basic requirement.
4. Will the government supply consumables (toilet paper, soap, etc.)? These are not required to provide cleaning services.
Ans: Please see the page one (1), paragraph one (1) of the PWS. Please see the FBO posting paragraph one (1). These items are supplies. The government WILL NOT provide supplies, tools, etc. per the PWS and FBO posting.
5. What is the size of the area to be cleaned (s. f.)?
Ans: Refer to the PWS which states “approximately 35,194 square feet”.
6. Do you have a set day for publishing?
Ans: The full solicitation with attachments was published 2/19/16. Please refer to www.FBO.gov.
7. What is the current contract award amount?
Ans: This is a new requirement. USPTO does not have a current contract in place.
8. What is the name of the current contractor?
Ans: This is a new requirement.
9. Are there any incumbent employees currently performing?
Ans: This is a new requirement. USPTO does not have an USPTO employees or FTE’s in place.
10. If yes, could the government share anniversary dates to calculate vacation time?
Ans: This is a new requirement. Per the PWS, FBO posting and solicitation the base year is 4/1/16 thru 3/31/17. The options year dates are listed as well. Please refer to the posting and attachments.
11. Would incumbent employees have 1st right of refusal under this opportunity?
Ans: This is a new requirement.
http://www.fbo.gov/
QUESTIONS AND ANSWERS IN RESPONSE TO PRESOLICITATION NOTICE DATED 2/12/16
FOR DOC52PAPT1600007
1. Can you tell me if there is an incumbent contractor currently performing work for this requirement? If so, could you please provide their company name and contract number?
Ans: This is a new requirement. USPTO does not have a current contract in place.
2. Will there be a set site visit?
Ans: Yes, see Section L - Instructions, Conditions and Notices to Offerors in the solicitation.
3. This solicitation came out on the 12th Friday, The weekend holiday, would not permit a site visit.
The bid is due Tuesday, the 16th, Will this bid be extended to accommodate the timing?
Ans: The PRE-Solicitation Notice came out on 2/12/16. A Special Notice or Pre-Solicitation Notice only announces that the USPTO has an upcoming requirement that will be posted “on or about February 19, 2016”. No response or bid can be submitted to a PRE-Solicitation or Special Notice. Interested contractors may only add themselves to the “Interested Parties List on the FBO website. The fact that the Pre-Solicitation was posted on the Friday of a holiday weekend has no bearing on offerors submitting quotes or proposals once the actual solicitation is posted on or after February 19, 2016.
File details come from the government source that posted it. Updated .