Amendment_No._0001_for_AG-9AD6-S-16-0006_Questions_and_Answers.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- Tree Mortality Communications Products
- Solicitation number
- AG-9AD6-S-16-0006
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation Number: AG-9AD6-S-16-0006 Project: Tree Mortality Communications Products:
Questions and Answers:
1. Regarding interviewing the scientists, etc., will this be done in person, or can it be done via telephone or email?
Answer: For the Science Perspectives products, yes, interviews may be done via phone or email. For the videos, obviously they will need to be done in person.
2. The four meetings in Albany, how many days do you expect each meeting to last?
Answer: One Day
3. In Schedule of Items the Shoot B Rolls locations may include sites throughout California and Hawaii “If this is the case, will they be given a list of locations and dates ahead of time so that we can estimate the cost of travel”. Some of the requirements for the videos such as Shooting B Rolls would have to be done on location.
Answer: Shoot locations will be throughout the entire California. Exact locations will be determined later at the time once specific story lines have been determined. Locations in Hawaii will include those on Hawaii Island (Big Island).
4. In Schedule B, Item 4 it says that the “Contractor is required to participate in face to face assignment or editorial meetings” How often do those occur – weekly? Monthly? Quarterly?
Answer: Maximum of 4 face-to-face meeting 1-2 days in duration.
Other meetings via phone, skype as needed.
5. The RFP requires that the contractor shoot, edit and fully produce the videos, without help from a producer. It would be difficult to shoot the video, including sound and so on, while interviewing the subject, especially if they are maintain the production values in the sample videos, a producer might not be necessary, but we do believe that this would take more than one person during the shoot. Please explain what you are seeking and if the requirements for a “Contractor” might include more than one person.
Answer: This language should be changed. Yes, more than one person can work on the shoot. There are no limitations to how many people can work on the project.
6. For either of the two videos, it says that “shoot locations may include sites throughout California and Hawaii” Do you have a sense for how many possible sites in either state?
Answer: Minimum of 2 sites in Hawaii and a Minimum of 5 sites in California.
7. Are the sites relatively close to each other – i.e. easily drive-able between locations or more scattered?
Answer: Scattered
File details come from the government source that posted it. Updated .