AG-82A7-S-10-0021 004 Attachment 1.pdf
PDF 18 KB Posted
- Attached to
- Food Services - Pine Ridge Job Corps Center
- Solicitation number
- AG-82A7-S-10-0021
About this file
AG-82A7-S-10-0021 Amendment 004 Attachment 1 Pine Ridge Food Services
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Pine Ridge Food Services Requirement
AG-82A7-S-10-0021
Amendment 004 Attachment 1 page 1 of 2
The following questions and answers are hereby provided:
1. Question: Proposal Content, 3.1.1 Technical 4, Personnel Qualifications and Experience. May we submit the name and resident to the proposed Resident Food Manager along with the qualifications and proposed duties of all other personnel without names? It would be our intent to offer positions to current employees that are qualified and have the acceptance of Job Corps site officials.
Answer: YES
2. Question: 3.1.3 Price Do you desire that cost back up information and calculations is provided with the initial proposal?
Answer: NO
3. Question: Additional Information Provided in Part C. Since Our firm is a Small Business and a Qualified HUBZone company, we assume that a Small Business Subcontracting Plan is not required. Is this Correct?
Answer: No. A Small Business Subcontracting Plan is required. See FAR 52.219-9 Alternate II.
4. Question: C.6 Government Publications. On the Job Corps Community Website, we have accessed the Jobs Corps Policy and Requirements Handbook dated January 15, 2010. Is this the same as the Procedures and Regulations Handbook listed in C.6? The Chapter 5.13 reference does not match.
Answer: THE SAME.
5. Question: Page 25 of 70, C.7 Quality Assurance – C.5.1.2 Please provide a copy of the Student Survey.
Answer: A COPY IS PROVIDED AS ATTACHMENT 2 TO IN AMENDMENT 004.
6. Remarks on Page 26 of 70 – Summer and Winter Breaks – Please provide a typical historical schedule of days of service, when the dining facility has been closed and when service has been provided during break periods and other low count days.
Answer: IN THE LAST 4 YEARS, ALL BUT ONCE, THE CONTRACTOR HAS CLOSED THE KITCHEN AND THE CENTER HAS TAKEN STUDENTS TO TOWN FOR MEALS OR PURCHASED GROCERIES AND PREPARED THEM ON CENTER. THE CONTRACTOR BILLS US AS USUAL (FOR THE NUMBER OF STUDENTS ON CENTER), WE PAY THE INVOICE AND THE CONTRACTOR REIMBURSES US OR CREDITS US FOR THE FOOD COSTS THAT WE
COVERED DURING THAT TIME.
7. Page 30 of 70 – Serving Meals and Snacks and C.5.1.13 – How many days have student been served meals “in town” at the contractor expense. What is the total dollar amount that has been applied as credit to the contractor’s months billing?
THE AMOUND DEPENDS ON HOW MANY STUDENTS ARE LEFT ON CENTER. THE AMOUNT IS USUALLY
AROUND $700 TO $1,000.
8. Question: On the 28 days cycle menu, do you require including calorie, carbohydrate, fat, etc. calculation counts? Please clarify. Should this be provided for the Healthy Choices items?
Answer: YES
9. Question: Are the required HEPB vaccinations available on site and at what cost?
Answer: THIS IS THE RESPONSIBILITY OF THE CONTRACTOR, NOT AVAILABLE ON-SITE.
10. Question: Is required CPR/First Aid training available on site?
Answer: ALSO CONTRACTOR RESPONSIBILITY
11. Question: Are the annual meal totals included in the Schedule inclusive of all meals, i.e. student meals, banquets, special need meals, sack lunches, meals for visiting groups, Community Relations Meals, Carry Out Service, as per C.5.1.2?
Answer: ALL STUDENT MEALS ARE INCLUDED. THE COMMUNITY RELATIONS MEAL IS TYPICALLY 50 PEOPLE, THE BANQUET MEAL IS TYPICALLY 500.
12. Question: Please provide current meal charges for Government employees and guests. Also please provide a historical amount of cash collected for these meals.
Answer: WE DO NOT COLLECT THE CASH SO DO NOT HAVE THAT INFORMATION…THE CONTRACTOR IS PAID
DIRECTLY BY EMPLOYEES.
13. Question: Is there an established procedure for negotiating an increase to the fixed firm per meal price based on wage and benefit increases in any newly issued Wage Determinations and also annually for any increases to food and supplies costs?
Answer: If there is a new Wage Determination, the contractor may submit a request for equitable adjustment.
14. Question: Is any contractor-provided transportation required for meal services off site or any other purpose?
Answer: YES, FOR OFF-SITE MEALS, TRANSPORTATION OF FOOD AND SUPPLIES IS PROVIDED. HOWEVER, CONTRACTOR PERSONNEL TRANSPORTATION IS NOT.
15. Question: Technical Proposal 50 page limit – Will there or can there be an increase in the page limitation for the Technical submission?
Answer: 50 pages is the limit.
16. Question: Regarding AG-82A7-S-10-0021, will all disposables be permitted or will china be used?
Answer: Disposables ARE NOT permitted unless there is an emergency such as the dishwasher breaking down or the electricity going out, etc.
17. Question: Solicitation Section 3.1.1.4, page 56 of 71 requests resumes for cooks. Would you consider changing this requirement such that the successful offeror will be allowed to submit the names and qualifications of personnel for approval after award but before start date?
Answer: Resumes are preferable and all information shall be submitted with the offeror’s proposal.
18. Question: In response to a question regarding invoicing procedures for the current contract, the following response was provided:
Invoices will be prepared and sent to the COR at the end of each month. The invoices are based on the daily report of students actually on Center for the meals. The Contractor is paid according to the number of students who are on center for the meals, as determined by our daily report – which is published every day but weekends and holidays. The report is published from information gathered at the 6:00 a.m. morning check. For the weekend and holiday’s the prior Friday’s daily report is used, minus those students who are on pass.
Will these procedures be maintained under the current contract?
Answer: Yes.
File details come from the government source that posted it. Updated .