Questions and Answers RFQ 693JK322Q00005 - ECDA Course.pdf
PDF 190 KB Posted
- Solicitation number
- 693JK322Q00005
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment C - Clauses.docx | DOCX document | |
| Attachment B - Statement of Work.docx | DOCX document | |
| RFQ 693JK322Q0005.pdf | ||
| Attachment A - RFQ Details.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
External Corrosion Direct Assessment (ECDA) Field Course – PHMSA-PL3306
RFQ# 693JK322Q00005
Question Government Response
Is it acceptable to provide multiple SMEs to fully capture the requirements identified in Section
4.0 of the SOW?
This should be acceptable understanding that the contract payment is based on services rendered and not by individual resources provided.
It is assumed a the PHMSA Course Manager will lead the courses and the Contracted SME and Associate Instructor will supplement the Course Manager. Please confirm this is the intent.
This is the intent.
How many sets of equipment (indirect survey tools, etc.) will need to be provided for each course?
One set of equipment for each of the surveys described in the SOW.
Will the Contractor be responsible for development of the curriculum or will this be the responsibility of the PHMSA Course Manager?
The contractor will be responsible for instructing students on the curriculum content provided by PHMSA TQ. The contractor will not develop content, but may be provide additional training aids once approved by the Course Manager.
Responder requests an extension to the proposal due date to be proportionate with answers to questions.
Due date remains unchanged. Posting responses on 04/18/2022 provides offerors with a full week to prepare and submit proposals by 04/25/2022 at 5PM
EST.
Please Provide RFQ questions and Quotes submission dates.
Per the RFQ Details “Attachment A”, the RFQ questions were due 04/14/2022 at 11AM, EST and Quotes are due by 04/25/2022 at 5PM EST
Please confirm whether references listed need to be within the past 5 years (mentioned under section 2 b. “Quoters must provide three references (customers) who received similar services from the contractor within the past five years.”) or within the past 3 years (mentioned under Evaluation Factor 2 “The quoter must provide at least two (2) past experience references for relevant and similar work performed within the past three (3) years.).
References should be within the last five years.
File details come from the government source that posted it. Updated .