Sol_68HE0219Q0007_Amd_0002.pdf

PDF 89 KB Posted

Attached to
TO-15 Lab Analyses Federal contract opportunity
Solicitation number
68HE0219Q0007
Issued by
Environmental Protection Agency Region 2

About this file

68HE0219Q0007

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to TO-15 Lab Analyses, newest first.
File Type Posted
Sol_68HE0219Q0007_Amd_0001.pdf PDF
Sol_68HE0219Q0007.pdf PDF
Attachment_4_-_Past_Performance_Questionnaire.docx DOCX document
Attachment_1_-_BPA-TO_15_SOW.pdf PDF
Attachment_3_-_Client_Authorization_Letter.docx DOCX document
Attachment_2_-_Example_of_Region_2_Air_EDD_Format.xls XLS spreadsheet

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

68HE0219Q0007

x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

New York NY 10007-1866

R2

290 Broadway - 27th Floor Contracts Management Section US Environmental Protection Agency Region 2

06/13/20190002

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

06/07/2019

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

REQUEST for ANALYTICAL SERVICES

TO-15 AIR ANALYSIS

Amendment No. P0002 to Solicitation No. 68HE0219Q0007 provides answers to questions raised in relation to the Request for Quote.

1. It is our understanding that each tack order will be individually competed between the

BPA holders. Is this correct?

Answer: Yes, each order will be competed among all multiple award BPA holders.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Sheri Powell

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

68HE0219Q0007/0002

2. What is meant by: ¿Each awardee will be provided a fair opportunity to be considered for each order exceeding $3,500 issued under the resulting multiple award BPAs¿.

Answer: Please disregard the statement ¿Each awardee will be provided a fair opportunity to be considered for each order exceeding $3,500 issued under the resulting multiple award BPAs¿. We will provide a fair opportunity to be considered for each order issued under the resulting multiple award BPAs. For each order, award will be made to the offeror who provides the lowest price technically acceptable and whose quote conforms to the RFQ.

3. Will task/call orders under $3500 be awarded directly to one of the BPA holders?

Answer: We will provide all BPA holders a fair opportunity to be considered for each order issued under the resulting multiple award BPA.

4. We are confused how you want ¿pricing¿ expressed, as requested in the solicitation page

16. Pricing is dependent on the type of scan needed, turnaround time, number of analytes, reporting limits required as well as other factors. How should pricing be expressed? Is this needed if each task/call order is individually completed?

Answer: You may quote a base price.

5. Can we utilize GSA pricing?

Answer: This is an open market BPA (non-GSA) but you are more than welcome to quote your GSA price as a base price but do not reference the GSA number as we will not award and issue the BPA based on the GSA terms and conditions.

6. Would AIHA-LAP accreditation for TO-15 be acceptable?

Answer: Yes, AIHA-LAP accreditation would be fine as long as it includes accreditation for the

TO-15 method and related compounds.

7. How many BPAs does the Government intend to

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

3 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

68HE0219Q0007/0002

award?

Answer: The number of BPAs we plan to award is depended on the number of technically acceptable quotes we receive. It could be 2 and up to 4 multiple award BPAs.

8. How much will Region 3 utilize this BPA?

Answer: It is highly unlikely that Region 3 will utilize the BPA due to them having their own contracting mechanism for this work.

9. Would it be acceptable to the EPA to utilize one of our network laboratories in Canada?

Answer: The services cannot be subcontracted to another lab. If it is a lab within your firm, there would not be an issue as long as the canisters came from (cleaned, certified and shipped) from the same lab in which analysis will be performed. In other words, the canisters cannot be shipped from one lab and analyzed at another lab.

10. Instructions to Offerors indicates that electronic copies of our offer are to be submitted to

FedBizOpps and email to you.

I am not familiar with the website, but I looked at the user information and it looks like

FedBizOpps allows two kinds of responses-document uploads and line item builder.

This does not appear to be set up for either.

Do you want this submitted via FedBizOpps?

Answer: If you are unable to upload the quote in

FedBizOpps, EPA will accept quotes via an email to Sheri D. Powell via email powell.sheri@epa.gov

11. I need to review the Electronic Data

Deliverable (EDD) specs for this contract. Can you send those to me?

Answer: We sent a sample of the Electronic Data

Deliverable (EDD) as an attachment to the solicitation.

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it.