Amendment 0003 RFQ 47PB0022Q0042 Questions and Answers.pdf

PDF 112 KB Posted

Attached to
Trash Compost and Recycling Boston and Cambridge
Solicitation number
47PB0022Q0042
Issued by

View the file

Other files

Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

U.S. General Services Administration

R1 Services

RFQ #47PB0022Q0042

Dated: Nov 18, 2022

Amendment 0003, QUESTIONS AND ANSWERS:

Question 1: Please provide the monthly or annual weights for each compactor and roll-off at each facility under the current contract.

ANSWER 1: Exhibit 2 - Building Volume Data has been added to the RFQ.

Question 2: At the Volpe Building, what size trash solution is required? What will be the pick-up frequency?

ANSWER 2: The Government will answer the required solution in amendment 0004. During the first nine months of the base period there will be no pickup schedule. The pickups will be on-call. For pricing purposes, the amount of pickups are provided in Exhibit 1 under Column (g).

Question 3: At the Volpe Building, what size recycling solution is required? What will be the pick-up frequency?

ANSWER 3: The Government will answer the required solution in amendment 0004. During the first nine months of the base period there will be no pickup schedule. The pickups will be on-call. For pricing purposes, the amount of pickups are provided in Exhibit 1 under Column (g).

Question 4: At the Volpe Building, what will be required for FOOD WASTE/COMPOST?

ANSWER 4: Composting will not be required during the reduced services period from March

1st, 2023 to November 2023. After November 2023 full food waste/compost services will be required with pickups weekly on Tuesday and Friday.

Question 5: When will service begin at the Volpe Building?

ANSWER 5: Service will begin at the Volpe on March 1st, 2023.

Question 6: At the JFK Building, will you require the contractor to install a 35 CY Self-Contained compactor for TRASH and not allow a break-away compactor to be used?

ANSWER 6: Please see Exhibit 1 – Building Information.

Question 7: At the Moakley Building, will FOOD WASTE/COMPOST service be reinstated under the new contract?

U.S. General Services Administration

R1 Services

ANSWER 7: Yes

Question 8: At the Moakley Building, will the 4-96 gal. totes be eliminated?

ANSWER 8: Yes.

Question 9: Does the government need these services done on a once-a-month basis or does the government need weekly services?

ANSWER 9: Please see Exhibit 1 Column (f) for pickup details

Question 10: If the government does need weekly service, what days of the week does the government need the services done?

ANSWER 10: See answer to Question 9

File details come from the government source that posted it. Updated .