RFI QUESTIONS PIKES PEAK 36C78621R0042.pdf

PDF 162 KB Posted

Attached to
S201--Pikes Peak - Janitorial Services Base + 4 options
Solicitation number
36C78621R0042
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
36C78621R0042_3.docx DOCX document
Updated Attachments Pikes Peak 061521.pdf PDF
36C78621R0042_2.docx DOCX document
Updated Pikes Peak Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Pikes Peak Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
36C78621R0042_1.docx DOCX document
SCA Pikes Peak 5417 122120.pdf PDF
PWS Janitorial Pikes Peak 12May21.pdf PDF
Past Performance List.pdf PDF
36C78621R0042.docx DOCX document
Attachments Pikes Peak 051221.pdf PDF
Instructions Combined Solicitation Pikes Peak Janitorial.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFI QUESTIONS FOR PIKES PEAK NATIONAL CEMETERY 36C78621R0042

1. Question: What is the correct frequency for exterior window cleaning, as it shows Monthly in the attachment 2, and bi-monthly in the PWS?

Answer: Attachment 2 will be corrected to reflect bi-monthly. This service should be included in CLIN 0001.

2. Question: Please provide where to enter the price for the Semi-annual cleaning of air register, diffusers and grills.

Answer: Price Schedule CLIN 0002. Pikes Peak Price Schedule Description has been updated and provided.

3. Question: Please provide where to enter the price for the Semi-annual cleaning of the light fixtures.

Answer: Price Schedule CLIN 0003. Pikes Peak Price Schedule Description has been updated and provided.

4. Question: Are there janitorial closets in each building. Contractor was not able to locate on floor plan.

Answer: Yes.

5. Question: The contractor was told that a lift was used to clean outside windows. Is this lift available for contractor use?

Answer: No. Contractor will need to provide their own equipment. Currently the Cemetery uses a single person indoor man lift.

6. Question: What method was previously used for inside windows?

Answer: Currently the Cemetery uses a single person indoor man lift.

7. Question: Microfiber rags are commonly used to clean and color code. Are microfiber rags allowed?

Answer: Yes.

8. Question: Floor stripping with chemicals can cause odors and mess. Can the dry strip process be used?

Answer: Check the attachments in the solicitation for specific requirements. Pikes Peak is not familiar with a dry stripping process, so if awarded the contract, the contractor may provide submittals to use a different method if one is currently stated in the solicitation. NCA main concern is environmentally preferred products.

9. Question: The equipment needed at the same location, but in different buildings; Can the equipment be transported by vehicle or will the contractor be required to place equipment in each building for the periodical cleaning?

Answer: This decision is up to the contractor.

END OF QUESTIONS AND ANSWERS

File details come from the government source that posted it. Updated .