Lecanto IOTA - RFQ Questions and Answers.pdf
PDF 112 KB Posted
- Solicitation number
- 36C77624Q0290
About this file
This document contains questions and answers related to Solicitation RFQ 36C77624Q0244 for the Lecanto CBOC Initial Outfitting Activation and Transitioning Contract.
The key details include:
- Packages for items must be approved by the Contracting Officer, with approval timelines dependent on the size and scope of the package.
- The warehouse must be temperature controlled for all items.
- Drawings will not be available until the design phase is complete.
- A construction schedule and 100% design completion date will be provided later.
- Some equipment like biohazard waste, shredders, and copiers will be leased.
- Temperature monitoring equipment is required for medical refrigerators and PYXIS machines.
- There is no limit on the number of PIV cards the government will sponsor for the contractor to access the VA SharePoint site.
- Reuse of existing equipment is anticipated to be minimal, with a preliminary reuse/disposal list provided.
- The contractor is not expected to provide any biomedical equipment (BMET) services.
View the file
Other files
Show all 23
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Lecanto CBOC
Initial Outfitting Activation and Transitioning Contract
Questions/Answers to Solicitation RFQ 36C77624Q0244
1. Packages must be approved by CO – When must this occur?
ANSWER: Packages are approved by different Subject Matter Experts, CO, or service that is responsible for the item. For example, Interior Design approves the Furniture packages. Time to approve is dependent upon the size/scope of package and if it is completed properly. We expect to have concurrence on package back as soon as possible.
2. Warehouse within 35 miles – must be temperature controlled (only temp control for items that manufacture requires? Or for everything?
ANSWER: Yes: Temp controlled for everything.
3. Please provide drawings – Will drawings be in Revit?
ANSWER: Drawings not available at this time.
4. Will the AE be required to provide us any updated drawings if they change them and will these be in Revit?
ANSWER: During Design Phase (Prior to 100% Design Completion) A/E will provide updated drawings based on changes made by facility. Once 100% Design is completed and construction has started, it will be the responsibility of the IOTA to make changes.
5. Please provide a construction schedule.
ANSWER: This will be provided by A/E during design. Tentatively construction will start in Feb.
2026. The most recent IMS is attached - SEE ATTACHMENT T
6. When will CD’s be completed?
ANSWER: Please reference attached IMS Schedule – SEE ATTACHMENT T
7. No leased equipment in the PRCL is that accurate?
ANSWER: There will be: BIO Hazard Waste, Shredders, Xerox Copiers (Multi-functional Large).
8. There is no L2000 Water Machine in Lab with all this equipment. Can you verify this please that the analyzers do not need either DI or RO water?
ANSWER: There will not be analyzers at this clinic and they will not need water.
9. I do not see any temperature monitoring equipment listed – how is that possible?
ANSWER: Facility utilizes checkpoint. There will be a need for temperature monitoring for medical refrigerators/PYXIS which is on contents list.
10. Will sharp containers be provided and installed by a contract vendor?
ANSWER: They will be provided by the VA and Installed by IOTA Contractor
11. Q1: PWS 16.1 Government Provided Share Site for Information Sharing: “The VA SharePoint can only be accessed by individuals with a VA email address and network access” pg. 10. Since this will require PIV access, is there a limit (within reason) to how many PIV Cards the Government will sponsor for the Contractor?
ANSWER: No there is not a limit (within reason)
12. Q2: PWS 16.2.3 Artwork Placement Plan pg.14 Are there any restrictions on how many times a piece of art can be displayed within the facility?
ANSWER: No Duplicates
13. Q3: PWS 16.2.12 Equipment Reuse and Disposal Plan “The contractor shall develop and maintain an FF&E Reuse and Disposal Plan to ensure full coordination of activities and that the information updated reflect status and changes as they occur throughout the life of the project” pg.16 How much reuse equipment is anticipated? Is there a current inventory available?
ANSWER: Re-use is very minimal. Most will be disposed. A Preliminary Equipment Re-Use/Turn-in List is attached – SEE ATTACHMENT U.
14. Q4: 17.3 Relocation of Reuse and Personnel Files “Physical movement of expendable supplies” pg.24 How many supplies or supply rooms are anticipated to be moved? Are they medical supplies only or is it office supplies (boxes of copy paper etc) as well?
ANSWER: There is only one supply room 8 x 10 at current location for medical supplies. There are minimal office supplies as well as most items will be new.
15. Pg. 2, Section 2.0; Has the Facility Activation Program Manager been named or assigned yet?
ANSWER: Yes: Primary: Angela Hartman Back-Up: Nicole Stebnitz
16. Pg. 5, Section 9.0; Will space be made available for contract staff at either Hidden River Parkway Tampa, Florida or current Lecanto CBOC, FLORIDA?
ANSWER: Most likely will be working at new location once construct is completed. There is space in Tampa that can be made available but it is about 65 to 75 miles from Main Campus.
There is the possibility of utilizing space at the current Lecanto clinic with notice.
17. 17.3 How many LF of files will require relocation? Or is it assumed that all files will fit within the 2 box per employee allowance?
ANSWER: Need to fit within the 2 box per employee limit.
18. 17.2 In the FL area, it has been difficult to obtain air-conditioned storage space. Please provide min/max temp/humidity tolerance. Would a well-ventilated space that meets all other requirements be acceptable for the purposes of this contract?
ANSWER: It would have to meet min/max tolerances of items purchases which is unknown at this time. We require an air-conditioned space.
19. 17.2 Will the contracted storage space require the storage of OIT items?
ANSWER: No storage, will need some touchdown space for my team to stage equipment and have a workspace while onsite
20. 17.2 If OIT storage is required of this contract, will WiFi and programming space be required for the purposes of this contract.
ANSWER: NO Storage needed. VA wireless is IT, we will provide VA wireless , not public wifi
21. 17.2 Will the transport, assembly, placement of OIT related equipment be required for the purposes of this contract?
ANSWER: No we (VA Facility OIT) have that covered.
22. 4.0 What is the projected B.O.D.?
ANSWER: 4/30/2027
23. 4.0 What is the projected First Patient Day?
ANSWER: 10/30/2027
24. 17.4 Please confirm that no BMET services are expected of the contractor during assembly, installation and placement of medical equipment.
ANSWER: Correct no BMET services expected of contractor.
25. 17.3 Request that the gov't provide a list of proposed reuse equipment in order to ensure resources and cost for the relocation of reuse is captured.
ANSWER: Yes VA will provide a proposed re-use list – Preliminary Equipment Re-Use/Turn-in List is attached – SEE ATTACHMENT U.
File details come from the government source that posted it. Updated .