S06 RFI Question and Answer Loma Linda Rev_1_1.4.24_36C26224B0005.pdf
PDF 415 KB Posted
- Solicitation number
- 36C26224B0005
About this file
This document contains questions and answers regarding solicitation number 36C26224B0005 for upgrade electrical systems at the Loma Linda VA Healthcare System. The requirement is for the removal and replacement of approximately 150 120/208 volt electrical panels. Attendance at the pre-bid site visit is strongly encouraged but not mandatory. Disregard any notes stating site visit attendance is mandatory. Clarification was provided that the sample certification mentioned in the solicitation instructions can be found in clause 4.24 VAAR 852.219-75. This project will be set aside solely for Service-Disabled Veteran-Owned Small Businesses and firms must be verified in the SBA VetCert database. The North American Industry Classification Code is 236220 for commercial and institutional building construction with a size standard of $45 million.
View the file
Other files
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFI Questions & Answers
Project Name: Upgrade Electrical System at the Loma Linda VA Healthcare System Solicitation Number: 36C26224B0005
Question 1
Q: 858.219-75 VA Notice of Limitations on Subcontracting Certificate of Compliance – sample certification mentioned in Item 3 o BID SUBMISSION requirements Page 7 of 69
Did not see on RFP, please provide.
A: Sample certification provided within the clause as identified in the solicitation. See 4.24 VAAR 852.219-75 page 67.
Question 2
Q: The RFP states the site visit is not mandatory although in the drawings under general note ‘G’ states the walk is mandatory.
A: The government is aware of a discrepancy regarding site visit attendance. Please disregard all text in the drawings and documents stating, “Due to the complexity of project, attendance of pre-bid walk through is mandatory – no exceptions”. This note accompanies multiple drawings, and it is not correct. Refer to SF 1442 INSTRUCTIONS, CONDITIONS AND OTHER STATEMENTS TO BIDDERS/OFFERORS for site visit information.
Attendance of the site visit is not mandatory; however, all bidders are strongly encouraged to attend.
In no event shall failure to inspect the site constitute grounds for a claim after contract award.
File details come from the government source that posted it. Updated .