36C25919Q0507-0001000.docx

DOCX document Posted

Attached to
(S)(660) Engineering Furniture Removal, Storage and Protection
Solicitation number
36C25919Q0507
Issued by

About this file

36C25919Q0507 0001 36C25919Q0507 0001.docx

View the file

Other files

File Type Posted
36C25919Q0507-0001000.docx DOCX document
36C25919Q0507-005.pdf PDF
36C25919Q0507-000.docx DOCX document
36C25919Q0507-004.pdf PDF
36C25919Q0507-002.pdf PDF
36C25919Q0507-003.pdf PDF
36C25919Q0507-001.xlsx XLSX spreadsheet
36C25919Q0507-001.xlsx XLSX spreadsheet
36C25919Q0507-002.pdf PDF
36C25919Q0507-004.pdf PDF
36C25919Q0507-003.pdf PDF
36C25919Q0507-000.docx DOCX document
36C25919Q0507-005.pdf PDF
Show all 13

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION

OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT

THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:

Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADM

INISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and d ate specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 3

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO

MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) None 36C259 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office

NCO 19

6162 South Willow Drive, Suite 300 Greenwood Village CO 80111 36C259 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office

NCO 19

6162 South Willow Drive, Suite 300 Greenwood Village CO 80111 To all Offerors/Bidders

36C25919Q0507

X X X

The purpose of this amendment is to provide answers to questions that were submitted.

Questions and Answers for Furniture Removal, Storage and Protection. 08/20/2019

1. What type of documentation is required or acceptable to meet this requirement? “All crew members shall have technical training in assembly and disassembly of all types of furniture, laboratory casework and specialized equipment before performing work”.

Answer: It is expected that contractors bidding on project meet minimum qualifications required to do this work as delineated in the solicitation. No documentation above what may be required in Solicitation is required for determination of minimum qualifications.

As provided for in Scope of Work: the awarded contactor is expected to provide, operate, manage and maintain a trained, uniformed moving services crew.

The contractor will need to be able to read/understand detailed printed rules, detailed orders, instructions, and furniture/casework drawing layouts. They must be familiar with a variety of commercial furniture/casework product disassembly and assembly parts and components.

2. Who is responsible for disconnecting, terminating, reconnecting any electrical, Air, and Water supplies? Other than unplugging from a wall outlet.

Answer: The awarded contractor will need to provide a work plan for removal of items called out in SOW. In doing so it will need noted if there are any utility disconnects needed prior to removal which would be standard part of any other contract of this nature and therefore all contractors that bid on project shall be able to reasonably determine if utility disconnect will be required in performing work plan. The contractor is to submit the work plan to the COR who will coordinate with the VA O&M staff to remove the utilities.

3. Will all items to be moved be emptied of their contents? Including but not limited to Cabinets, Files, desks, and test equipment?

Answer: The VA is required to remove all contents.

4. On the Solicitation Notice, Room 2A29 is listed as part of the scope. On the site walk this was marked as a “Bio-Hazard Cooler” Can you confirm if this is part of the scope?

Answer: It is correct to assume any cooler in Room 2A29 presents a bio-Hazard. The awarded contractor is to follow all instructions in the SOW and drawings. The awarded contractor does not need to remove/store/reinstall any cooler in Room 2A29.

5. On the “GENERAL REQUIREMENTS” doc page 5 item I & J states the following “when a building and/or construction site is turned over to Contractor, Contractor shall accept entire responsibility including upkeep and maintenance therefore: Can you clarify this statement regarding the Furniture/Casework Removal scope of work? What is required under Upkeep & Maintenance?

Answer: This statement indicates the general expectations of the awarded contractor to not cause any damage to flooring/ceiling/walls/appliance/other when providing for the measures under this contract. This also implies that when the contractor is away from the job-site in a specific area that they will not leave the area unsecured at any time during the day i.e. lunch break or when crews leave for the day. This also suggests that the awarded contractor will maintain a clean area and wipe clean and remove all debris at the end of each shift.

Existing condition documentation is required to be executed by contractor and submitted to VA prior to work commencing. See SOW.

6. Also due to the nature of this project was there any consideration of bidding this T&M?

Answer: No.

7. Can there be a better clarification of what furniture needs to be moved and if it needs to be moved completely out of the room? During the walk some of the furniture that was said that had to be moved could be moved within the room and not hauled off site.

Answer: The SOW/Drawings clearly define all furnishings/casework etc.. that are to be removed, stored offsite and reinstalled. See SOW and drawings. All furnishings must be removed from the VA property and stored off site until reinstalled (SEE SOW.)

8. Are there any concerns of any of the black tops that are in question containing asbestos?

Answer: There are two “black top counter tops with ACM contained in the sink portion of the counters. They are in Rooms GA18 and GA20. See drawings.

9. What is the phasing plan per floor? It has been suggested 1 phase per floor and 2 phases per floor?

Answer: As stated in SOW this initiative is in preparation for a construction contract to commence. The awarded contractor will have to work closely with the COR/VA End User/(Awarded contractor of the Energy Efficiency Project) to coordinate a phasing plan for each area.

File details come from the government source that posted it. Updated .