36C24921R0069 0001.pdf
PDF 256 KB Posted
- Attached to
- Z1DA--Upgrade Electrical Paralleling System Project # 626-18-203 Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 36C24921R0069
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 16
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE 7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243
(Type or print) (Type or print)
(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code)
(If other than Item 6)
(Specify type of modification and authority)
(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
1 3
626-21-2-4219-0010
626-108-203
Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 9 (90C)
NCO 9
1639 Medical Center Parkway, Suite 400 Murfreesboro TN 37129
90C
Network Contracting Office 9 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office (90C) 1639 Medical Center Parkway Suite 400 Murfreesboro TN 37129
To all Offerors/Bidders
36C24921R0069
03-22-2021
X
X X
This amendment is issued to post answers to submitted RFI's.
Teresa Rogofsky Contracting Officer
UPGRADE ELECTRICAL PARALLELING SYSTEM
36C24921R0069
PROJECT # 626-18-203
RFI’S
QUESTION 1:
Please advise if we can utilize Woodward Generator Controller rather than the listed Caterpillar Controller. The Woodward would allow for lower costs, more reliability/efficiency and would be more advantageous for aftermarket maintenance and services.
ANSWER:
The controller shall remain as Caterpillar as shown on the drawings.
QUESTION 2:
What is the existing PME version being used?
ANSWER:
The existing software is version 7.2.
QUESTION 3:
Does VA have an existing PME-EPSS (Gen Testing reports) system and what version?
ANSWER:
The VA has Existing Joint Commission Gen Testing Reports generated by the existing PME system. The report generation module software version is also 7.2.
QUESTION 4:
Are the existing PME clients web clients only or are there also engineering clients?
ANSWER:
The VA will require at least 1 Engineering Client in addition to the web clients and server.
Training is also required. Please see keynote 6 on sheet 29.
QUESTION 5:
Would VA provide the existing PME-EPSS Points list to facilitate PME upgrade?
ANSWER:
Yes, this point list will be available as will the existing system configuration.
QUESTION 6:
Are the computers (PME Servers) and client’s hardware required to be upgraded?
ANSWER:
The exiting PME server and client computers are antiquated and must be upgraded.
QUESTION 7:
Is a meter upgrade required for MSBA and MSBB metering panel? Existing look to be CM4 and new drawings show ION?
ANSWER:
The meters shown in Switchboard MSA and MSB on sheet 32 are ION 8000 meters and shall remain as is. The existing meters which look to be CM4 for MSBA and MSBB are not part of the EPSS scope and shall interface with the upgraded PME system.
QUESTION 8:
Factor 1 Qualification, Paragraph 1.1 Sub-Factor Licensure, says: The Prime Contractor must possess a current and valid state Electrical Contractor License. Please confirm if the prime contractors key teaming partner can possess a valid state Electrical Contractor License from Tennessee and any of the other 49 states.
ANSWER:
Prime shall have current Electrical and/or General Contractor License.
QUESTION 9:
Does the Prime Contractor have to possess a current and valid state Electrical Contractor License?
ANSWER:
Prime shall have current Electrical and/or General Contractor License.
File details come from the government source that posted it. Updated .