TAB_H_Questions_Answers_Oct10_2019.pdf

PDF 94 KB Posted

Attached to
Health Insurance Services for the U. S. Embassy in Sarajevo Locally Employed Staff and their eligible family members
Solicitation number
19BK8019R0015
Issued by

About this file

Questions and Answers _Responses_dated October 08, 2019

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

October 08, 2019

The Embassy of the United States of America Procurement & Contracting Office Robert C. Fraser 1 71000 Sarajevo Bosnia-Herzegovina

Dear Prospective Offerors:

SUBJECT: Solicitation Number: SBK80019R0015- QUESTIONS AND ANSWERS

The Embassy of the United States of America in Bosnia and Herzegovina received the questions below on the subject solicitation which was posted on October 04, 2019.

1 QUESTION: Does prospective offeror need to be registered in Bosnia and Herzegovina in order to provide requested health insurance services according to the requirements of Section L.4.3. Part 4 Licensing information?

ANSWER: No. As described in the following text of Part 4: “If the offeror is not licensed/certified/accredited or otherwise authorized by the government of Bosnia and Herzegovina it must demonstrate that it is licensed/certified/accredited by a government other than Bosnia and Herzegovina to provide health insurance for persons in Bosnia and Herzegovina and must demonstrate its capacity to provide health benefits in Bosnia and Herzegovina to meet the minimum requirements and other conditions set forth in this solicitation.” However, the U.S. Embassy in Bosnia and Herzegovina encourages all prospective offerors to register their business in Bosnia and Herzegovina in order to comply with requirements of the RFP.

2 QUESTION: Is the U.S. Embassy in Bosnia and Herzegovina required to participate in Local Social Security System (LSSS) for their Locally Employed Staff (LES) and their eligible family members?

ANSWER: No, according to Bilateral Notice No:1081-02-22732-2/02, issued by Ministry of Foreign Affairs of Bosnia and Herzegovina, The U.S. Embassy in Bosnia and Herzegovina is exempted from participation to LSSS for their LES

File details come from the government source that posted it.