Sol_140P8623Q0033_Amd_0002.pdf

PDF 94 KB Posted

Attached to
SAFR MARITIME MUSEUM MURAL MAINTENANCE
Solicitation number
140P8623Q0033
Issued by

View the file

Other files

Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

140P8623Q0033 x x copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

PPG

San Francisco CA 94123 Building 201, Fort Mason

NPS, PWR - GOGA MABO

04/27/20230002

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

04/14/2023

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Amendment 0002 is to respond to questions submitted during a site visit held on Monday, April 24th.

Additionally, this amendment provides the Site Visit Sign-In Sheet, and provides an updated drawing showing additional areas identified for cleaning during the site visit, and a revised quote sheet. The closing date for this solicitation is being extended from Friday

April 28, 2023 at 1700 PTD to Friday May 5, 2023 at 1700 PDT.

The period of performance start date has been revised from 05/08/2023 to 05/22/2023 to allow for the extended solicitation closing date. All other terms and conditions remain the same.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Liset Gomez

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P8623Q0033/0002

Question 1: Are specifications for the window shades and UV film available?

Answer 1: Yes, specifications are as follows:

Shades - SheerWeave Series 2701 manufactured by

Phifer Incorporated, P.O. Box 1700

Tuscaloosa, Alabama 35403-1700; Two-sided twill fabric - light exterior color combined with dark interior color for thermal comfort and glare control. Openness Factor: Average of 1 percent. Thickness: 0.025 inch. Color: P14

Oyster/Pewter, to match window shades.

UV Film - Solar Control Film: Vista Harmony Terre

V31SRCDF Solar Control Film with the following performance characteristics when applied to the interior surface of single-pane, 1/8-inch clear glass:

1. Total Solar Transmittance: 20 percent.

2. Total Solar Reflectance: 19 percent.

3. Total Solar Absorptance: 61 percent.

4. Visible Light Transmission: 36 percent.

5. Visible Light Reflection - Exterior: 7 percent.

6. Visible Light Reflection - Interior: 8 percent.

7. U-Value, Winter Median: 0.91.

8. Shading Coefficient: 0.43.

9. Total Solar Energy Rejected (TSER): 64 percent.

10. Emissivity: 0.60.

11. Solar Heat Gain Coefficient (SHGC): 0.36.

12. Ultraviolet Rejection: 99.9 percent.

13. Light-to-Solar Heat Gain Ratio (LSG): 1.00.

14. Summer Solar Heat Reduction: 57 percent.

15. Winter Heat Loss Reduction: 12 percent.

16. Glare Reduction: 60 percent.

17. Thickness without Liner: 55.

18. Film Color: Warm gray.

19. NFRC Certification No.: CPF-K-004.

Question 2: The Scope of Work indicates three

Line Items for bidding purposes but the bid form seems to only provide one line for a lump sum proposal please clarify if the proposal should show the three line items.

Answer 2: Proposals should show the lump sum for all line items combined but also provide a breakdown of the three line items separately. A

Price Schedule is provided for the breakdown.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

3 3

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

140P8623Q0033/0002

Question 3: Are the doors and related panels at the east side of the room included in the scope?

Answer 3: Yes.

Question 4: The final page of the Museum Building

Third Floor Light Exposure Assessment mentions a follow up report on Blue Wool findings near the main mural wall; is this information available?

Answer 4: No, this information is not currently available. If the work is completed by award of this contract, it will be made available to the successful bidder.

Question 5: Are photos available of the murals showing its condition immediately following the

2016 restoration?

Answer 5: Yes; 300 dpi (approx. 4600 x 3000) photos, in digital format, will be made available to the successful bidder.

Question 6: The staining above the windows appears to occur in two window bays; are both bays included in the scope?

Answer 6: Yes; see attached revised floor plan.

Question 7: The staining above the windows may be related to an ongoing leak; cleaning may only temporarily remove the staining and ghosting may remain. Is the scope of this project just cleaning and no further treatment?

Answer 7: Yes.

Question 8: Clarify the height of the ceiling versus the top of the murals.

Answer 8: The highest point of the ceiling is approximately 13 feet; the highest point of the murals is approximately 11 feet.

Period of Performance: 05/22/2023 to 09/30/2023

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

File details come from the government source that posted it. Updated .