Att_05_140P8422Q0041_Questions-Answers_0001.pdf
PDF 2 MB Posted
- Attached to
- Remove and Replace Carpet, NPS-ORCA
- Solicitation number
- 140P8422Q0041
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ No. 140P8422Q0041 Questions & Answers:
Remove and Replace Carpet, Oregon Caves National Monument, Josephine County, Oregon
Any additional questions should be directed to Loren_Thomas@nps.gov, no later than Monday, June 6, 2022 by 3:00 P.M. Pacific Daylight Time (PDT).
In light of this information, the due date for quotations has been extended through Thursday, June 9, 2022 by 5:00 P.M. Pacific Daylight Time (PDT).
Question 1) What is the age of the existing vinyl flooring that is required to removed?
Answer: The vinyl flooring is at least ten years old or older.
Question 2) If the vinyl flooring was installed before 1980, has it been tested for asbestos?
Answer: An Asbestos-Containing Material (ACM) test of the area was completed, and traces of ACM was found in some old mastic but was minimal from the report.
Question 3) Is there any baseboard to remove and replace?
Answer: The baseboards are not being replaced but may need to be removed to slide the carpet underneath and then reinstalled.
Question 4) Will there be baseboard to install in this area or completed by other contractors?
Answer: If baseboards are present the contractor would have to replace in kind.
Question 5) Is subfloor wood or concrete?
Answer: The subfloor is believed to be concrete but should be verified during a site visit.
Question 6) Are there any transitional doorways to alternate floor products that may need a rubber transition to prevent tripping hazards?
Answer: There may be transitions that would require mitigation, but this should be verified during a site visit.
Question 7) How can I visit the site?
Answer: Quoters are urged and expected to inspect the site where the work will be performed. Site visits may be arranged during normal duty hours by contacting Joshua Haggett, Facility Manager, at 541-592-2100 ext. 2229 or joshua_haggett@nps.gov.
Question 8) Are there any images of the site?
Answer: See following 8 images of the site.
Attachment No. 05: Q&A, RFQ 140P8422Q0041 Remove and Replace Carpet, Oregon Caves National Monument
Photo 1 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, main room overview.
Photo 2 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, workspace floor.
Photo 3 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, workspace floor.
Photo 4 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, bookstore space a.
Photo 5 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, bookstore space b.
Photo 6 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center exhibit space 101.
Photo 7 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, exhibit space 102.
Photo 8 - Oregon Caves National Monument & Preserve Chalet Visitor Center, room drawing.
File details come from the government source that posted it. Updated .