High_Density_Mobile_Shelving_Questions_and_Answers_0001.pdf
PDF 73 KB Posted
- Attached to
- HIGH DENSITY MOBILE SHELVING
- Solicitation number
- 140G0125Q0003
About this file
This document contains questions and answers related to a Request for Quotation (RFQ) issued by the U.S. Geological Survey (USGS) for High Density Mobile Shelving, Solicitation Number 140G0125Q0003. The RFQ is a Service-Disabled Veteran-Owned Small Business Set-Aside. It requests Firm-Fixed Price quotation packages for the High Density Mobile Shelving project, which involves upgrading the electrical components and controls for the existing mobile shelving systems in two rooms. The USGS will provide drawings, photos, and other details to vendors who attended the mandatory site visit. The RFQ contains instructions for submitting questions and quotations. Quotations are due by November 18, 2024 at 2:00 PM EST. There is no incumbent contractor identified, as this is a new requirement.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140G0125Q0003_Amd_0001.pdf | ||
| Mobile_shelving_diagrams_with_measurements_0001.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Safeguarding_and_Dissemination_of_Controlled_Unclassified_Information-Abreviated_0001.pdf | ||
| 140G0125Q0003-_sections_B_through_M.pdf | ||
| Attachment_C_-_Site_Visit_Security_Document.docx | DOCX document | |
| Sol_140G0125Q0003.pdf | ||
| Attachment_A-_Past_Performance_Information.docx | DOCX document | |
| Attachment_B_-_Nondisclosure_Agreement.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
High Density Mobile Shelving
RFQ# 140G0125Q0003
Questions and Answers
1. This is a formal request for a drawing and scope of work associated with this contract.
Answer: The scope of work associated with the contract is included in the RFQ documents, Sections B through M, which can be retrieved on SAM.gov. Drawings of floorplans with measurements will be provided within the amendment. The Photos will be provided to the vendors who attended the Site Visit.
2. Can you please provide the layout of the mobile system both rooms BC108 and BC111 to include overall system dimension, carriage lengths and shelving heights?
Answer: The Drawings will be included in the Amendment. The Photos will be provided to the vendors who attended the Site Visit.
3. Can you please provide pictures of existing system to include the current end panels?
Answer: Security confirms photos are permissible. Library staff have taken photos available from the CO. The Photos will be provided to the vendors who attended the Site Visit. The USGS requests that the photos are deleted after they can no longer be utilized for this solicitation.
4. Are there any safety features that need to be included with the upgrade of electrical components, photo sweeps, entrance detection, etc.?
Answer: It depends on the requirements of the proposed new control system. We prefer that current photo sweeps and entrance detection equipment be used if possible.
5. Do you need any options for electrical upgrade, for example battery backup, battery override, extra keys, ipad, etc.?
Answer: Preference is to have battery backup and override and multiple keys if available on the replacement system.
6. Is there a dumpster on site that can be used?
Answer: The Contractor may use the existing dumpster on site. All trash must be separated into cardboard, recyclable metals, and general trash.
7. Can a drawing be provided?
Answer: See questions 1, 2, 3, 9, and 15 - Drawings of floorplans with measurements are available from the CO.
8. Is there and incumbent for this job? Is so, what is their name? What is their contract value? What is their contract number?
Answer: There is no incumbent. This is a new requirement.
9. Please specifically take videos of the front and back controls of both systems that are to be upgraded and could you also get videos of the carriage bottom profile as well as the top of the systems.
Answer: USGS library staff got approval from building security to produce a
PHOTOS ONLY. Approval has been given for photos that Library staff took and are available from the CO. They will be given to Site Visit Attendees only.
10. Will we have to have to supply our own dumpster, or will this be provided?
11. If we must provide our own dumpsters, will they have to be removed daily or can they be stored onsite until the project is complete?
12. Can you provide the video of the space?
Answer: Please see Question 9
13. In the instance where new shelving will be utilized- who will be responsible for offloading and storage of materials?
Answer: We do not expect new shelving to be utilized. Offloading of equipment needed for this project are the responsibility of the vendor.
14. In instances where we discover that the decking/subflooring is uneven or not covered properly will it be in the scope to repair/replace? Level subflooring is integral to the optimal performance of the powered system. Uneven decking can send signals to the safety system to disallow movement sensing that it may be an object applying increased power to pass over.
Answer: USGS Facilities will be responsible for repairing/replacing floor covering.
The current system has shown no issues with uneven decking causing disallowed movement.
15. Understanding that the system was originally installed in the 90’s- will it be acceptable to the Government to find the closest match to the existing laminate end panels?
Will you provide drawing of the existing space?
Answer: Closest match is acceptable. See questions 1, 2, 3, 7, and 9 re: drawings.
File details come from the government source that posted it. Updated .