Replenishment of Industrial Gas Cylinders
Award Notice Posted
- Solicitation number
- BEP-RFQ-16-0768
- Agency
-
Office of the Comptroller of the Currency
Department of the Treasury
- Awarded
- to Hybas International LLC
- Set-aside
- Total Small Business
Opportunity facts
- Contract number
- TEPC1668097-2031ZA17F00198 Federal contract award
- NAICS code
- 325120 Industrial Gas Manufacturing
- PSC
- Not on record
- Place of performance
- Bureau locations in Ft. Worth, TX and Washington, DC, United States
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
2 versions
Update #2 · Latest ·
The purpose of this amendment is to address questions from interested parties.
1. You are asking for a Grade 4 or D for a acetylene and oxygen for the Engraving Plate MFG facility. Can you be more specific? Is this a specialty gas or and industrial grade gas?
Answer: Industrial Grade
2. Are these Cylinders Government owned or will the Government be renting the Cylinders?
Answer: The Government will be renting the cylinders.
3. If the Cylinders are being rented do you want the rental to be included in the refill (exchange) pricing or do you want it stated separately?
Answer: Included in the pricing.
4. Can you provide us with a breakdown of the requirements for each location separately (Washington DC and Fort Worth TX)?
Answer: Attachment A provides a breakdown of the location. Item listed under DCF are for Washington, DC. Items listed under WCF are for Ft. Worth, TX.
5. Will you please provide us with the name of the incumbent for this requirement?
Answer: There isn't an incumbent for this requirement.
6. I would like to inquire about the Nonmanufacturer Rule (NMR) for NAICS code 325120 classification code 68. Can you confirm the class waiver listing that is applicable for NAICS Code 325120, classification code 6830 for the above mentioned solicitation. I would like to confirm my findings on the list before pursuing with this bid.
Answer: There is a NMR class waiver for this procurement, NAICS 325120 and PSC 6830.
7. Can we Identify the Current Contractor for each location (DC & FT WORTH)?
Answer: This is a new requirement. There are no contractors supporting this effort.
8. Can we identify the current Contract Term? (DC & FORT WORTH)?
Answer: SEE #7
9. Can we identify the current Contract value of that term? (DC & FORT WORTH)?
Answer: SEE #7
Update #1 ·
The Bureau of Engraving and Printing has a requirement for the Replenishment of Industrial Gas Cylinders. Please see attached RFQ for additional information.
Files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_A_-_Industrial_Gas_Cylinders.pdf | ||
| BEP-RFQ-16-0768.pdf | ||
| Wage_Determination_(Ft._Worth _TX).pdf | ||
| Non-disclosure_Agreement.docx | DOCX document | |
| Wage_Determination_(Washington _DC).pdf |
On GovTribe
Work this opportunity
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity