Radiopharmaceutical isotopes
Award Notice Posted
- Solicitation number
- VA24913Q0837
- Agency
-
Veterans Integrated Service Network 9
Veterans Health Administration, Department of Veterans Affairs
- Awarded
- to Unified Healthcare, LLC
- Set-aside
- No set-aside
Opportunity facts
- Contract number
- VA24914D0015 Federal IDV award
- NAICS code
- 325412 Pharmaceutical Preparation Manufacturing
- PSC
- Not on record
- Place of performance
- 800 Zorn Ave Louisville KY 40206 USA
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
2 versions
Update #2 · Latest ·
CONTINUATION PAGE
Questions and Answers to RFQ VA249-13-Q-0837
Please see the following questions and answers:
Question:
1) CLIN #3: Would it be possible to indicate if this is Unit Dose or total number of mCi ordered? If it is Unit Dose, could you please provide the standard number of mCi per each unit dose? Answer: 6mCi - Standard Unit Dose
2) CLIN #4: Would it be possible to provide the total number of mCi ordered? We will be better able to accurately price this accordingly based on the 1st mCi of capsule and each additional mCi thereafter. Answer: I-123 3-4 mCi for whole Body, 300 uCi, and 200 uCi for Uptake Scan.
3) CLIN #5: Would it be possible to provide the total number of mCi ordered? We will be better able to accurately price this accordingly based on the 1st mCi of capsule and each additional mCi thereafter. Answer: I-123 3-4 mCi for whole Body, 300 uCi, and 200 uCi for Uptake Scan.
4)
CLIN #19: Would it be possible to indicate if this is Unit Dose or per mCi? Answer: Per mCi
5) CLIN #25: Would it be possible to indicate if this is Unit Dose or per mCi? Answer: Per mCi
6) CLIN #34: Would it be possible to provide the total number of mCi ordered? We will be better able to accurately price this accordingly based on the size of the Linearity Source. Answer: 200 uCi
There is no request that the products (Isotopes) requested to bid on are FDA approved. There are non-FDA approved products (isotopes) that are compounded through pharmacies that do not have FDA approval and could be subject to you bid. Are you going to request that these products be FDA approved? Answer: All products need to be FDA approved.
7) Annual bid. Since there are proprietary (branded) products that one manufacturer makes, they usually increase pricing on those items annually and there is no typical % increase they pass along. Could we list a % price increase for the specific year as a cap based upon either the Medical Index or an established %? Since we do not know what the manufacturers will do with their costs, it is hard to judge what price to charge going along with the contract. Answer: Interested offeror is encouraged to provide their best pricing for the entire contract. All prices are fixed price.
8) Currently, the VA uses their own hardware for Syntrac Software (Dose Management System). We do not supply hardware any longer, just the software at a per month cost. Is there any way to remove this language because your facility will not use a vendor's hardware? Answer: If offeror does not provide hardware, please indicate as such on quote.
9) Price for I131 caps for 10 - 100 mCi. This product has a normal pricing structure as such:
Answer: NCO 9 acknowledges the price schedule of this radiopharmaceutical. Please provide prices with breakdown of initial price and additional price.
For Example: 1st 5 or 6 mCi = initial price
Each additional mCi = price
Update #1 ·
Combined Synopsis/Solicitation
RADIOPHARMACEUTICALS ICO VAMC LOUISVILLE KY
This is a combined synopsis/solicitation for commercial supplies prepared in accordance with the format in Subpart 12 as supplemented with additional information included in this notice. This announcement constitutes the only solicitation and is a request for competitive quotes, and only offers received prior to September 24, 2013 will be considered by Government. The solicitation is being issued as Request for Quote # VA249-13-Q-0837. The solicitation document and incorporated provisions and clauses are those in effect through the most recent Federal Acquisition Circular. The NAICS Codes are 325412. This solicitation document and incorporated provisions and clauses are those in effect through Federal Acquisition Circular (FAC) 2005-46. Only emailed requests received directly from the requester are acceptable.
Evaluation Factors
The Government will award to the lowest priced technically acceptable offeror.
***See attachment SF1449 and solicitation documents for details.***
The offeror shall provide documentation detailing the specifications of the product being offered as to how it meets the salient characteristics. To the maximum extent practicable, offerors are encouraged to respond to this solicitation using pre-existing materials (such as brochures, catalogs, marketing documents) rather than creating new documents. Offerors shall annotate the salient characteristics listed above to indicate the location of the relevant information used to meet the specification (document name and page number).
The Network Contracting Office (NCO 9) intends to solicit Full and Open Competition and award a firm fixed price contract. The following provisions apply to this solicitation: 52.212-1, Instructions to Offerors-Commercial, 52.212-4, Contract Terms and Conditions-Commercial, 52.212-5, Contract Terms and Conditions required to Implement Statutes or Executive Orders-Commercial, including clauses incorporated by reference under Section b (1)(5)(11-16)(23-24); Offerors are to submit pricing and estimated delivery for Louisville VA Medical Center. Process of determining contract award: award will be to the lowest-priced technically acceptable, responsive, responsible bidder who can provide the items and service. This information should be specific, concise, and complete and provide sufficient information to demonstrate the offeror's capacity to meet or exceed the requirements of the contract. Quotes, including price and technical data, must be received by 12 pm local time (Louisville Ky), September 24, 2013. Quotes shall be submitted to phon.phasavath1@va.gov.
Rejection of Unrealistic Offers
The Government may reject any proposal/quote that is evaluated to be unrealistic in terms of program commitments, including contract terms and conditions, or unrealistically high or low in cost/price when compared to Government estimates, such that the proposal is deemed to reflect an inherent lack of competence or failure to comprehend the complexity and risks of the program.
Files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| VA249-13-Q-0837-000.docx | DOCX document | |
| VA249-13-Q-0837-002.docx | DOCX document | |
| VA249-13-Q-0837-001.docx | DOCX document |
Notice history
| Notice | Type | Posted |
|---|---|---|
| Isotopes | Award Notice | |
| This notice | Award Notice |
On GovTribe
Work this opportunity
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity