R602--courier services for pharmacy

Closed Solicitation Posted

Solicitation number
36C24622Q0728
Agency
Veterans Integrated Service Network 6 Veterans Health Administration, Department of Veterans Affairs
Responses due
Set-aside
Service-Disabled Veteran-Owned Small Business

Opportunity facts

NAICS code
492110 Couriers and Express Delivery Services
PSC
R602 Support- Administrative: Courier/Messenger

Notice details come from SAM.gov. Updated .

Notice text

3 versions

Update #3 · Latest ·

Quotes due 9/6/2022 12PM EDT

Salem VAMC Courier Services Questions and answers 1) The Danville CBOC doesn't have a line item number in any of the tables. Do you want me to add that before I return the quote or should I provide an on-demand rate for that facility?  Ans: Danville location added to B.2.1 Schedule. Danville location added to D.1 Price Worksheet. 2) Who is the incumbent contractor? Ans: This is a new contract and service. 3) What was the previous award amount? Ans: This is a new contract and service, there is no previous award. 4) Is this a new requirement or any changes to the past contract? Ans: This is a new contract and service. 5) Will we be providing coolers? Ans: No, all coolers will be provided by the Salem VA Medical Center and will be ready for pickup upon arrival. 5.1) If so, how many and what sizes? Ans: N/A 6) Will there be a cooler rotation? Ans: N/A 7) Will dry ice, or ice packs be required? If so, how many? Will we provide those also? Ans: All cooling bricks / plates will be provided by Salem VA Medical Center and setup for us prior to arrival. Count not avail at the moment. 8) For the roundtrips stated will that mean they will start out at Salem VAMC to the clinic and then back to Salem VAMC or will it be from Clinic to Salem VAMC to Clinic? Ans: Yes, all will start from Salem VA Medical Center to the clinic and then back to the Salem VA Medical Center. 9) Is there an amount that happens daily, weekly, monthly? Any kind of range would be so helpful. Ans: Minimum would be weekly.

Update #2 ·

Salem VAMC Courier Services

Questions and answers

1) The Danville CBOC doesn't have a line item number in any of the tables. Do you want me to add that before I return the quote or should I provide an on-demand rate for that facility?Â

Ans: Danville location added to B.2.1 Schedule.

Danville location added to D.1 Price Worksheet.

2) Who is the incumbent contractor?

Ans: This is a new contract and service.

3) What was the previous award amount?

Ans: This is a new contract and service, there is no previous award.

4) Is this a new requirement or any changes to the past contract?

Ans: This is a new contract and service.

5) Will we be providing coolers?

Ans: No, all coolers will be provided by the Salem VA Medical Center and will be ready for pickup upon arrival.

5.1) If so, how many and what sizes?

Ans: N/A

6) Will there be a cooler rotation?

Ans: N/A

7) Will dry ice, or ice packs be required? If so, how many? Will we provide those also?

Ans: All cooling bricks / plates will be provided by Salem VA Medical Center and setup for us prior to arrival. Count not avail at the moment.

8) For the roundtrips stated will that mean they will start out at Salem VAMC to the clinic and then back to Salem VAMC or will it be from Clinic to Salem VAMC to Clinic?

Ans: Yes, all will start from Salem VA Medical Center to the clinic and then back to the Salem VA Medical Center.

9) Is there an amount that happens daily, weekly, monthly? Any kind of range would be so helpful.

Ans: Minimum would be weekly.

Update #1 ·

In accordance with Public Law, P.L. 109-461, this is a 100% SDVOSB set-aside for Pharmaceutical Courier Service at Salem VAMC.

Attachments

Files attached to this notice, newest first
File Type Posted
SCHEDULE OF SERVICES _ Courier.docx DOCX document
36C24622Q0728 0001.docx DOCX document
PRICE WORKSHEET Final.docx DOCX document
PRESENT PAST PERFORMANCE SURVEY.docx DOCX document
36C24622Q0728_2.docx DOCX document
VAAR 852.219-77 SEPT 2021 Deviation.docx DOCX document

Notice history

Notices posted for this opportunity, newest first
Notice Type Posted
R602--courier services for pharmacy This notice · Latest solicitation Solicitation
R602--courier services for pharmacy Pre-Solicitation
R602--courier services for pharmacy Original Pre-Solicitation

On GovTribe

Work this opportunity on GovTribe

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity