N065--HME Services (VA Southern Arizona) Amendment 0003
Closed Solicitation Posted
- Solicitation number
- 36C26223R0036
- Agency
-
Veterans Integrated Service Network 22
Veterans Health Administration, Department of Veterans Affairs
- Responses due
- Set-aside
- Total Small Business
Opportunity facts
- NAICS code
- 621610 Home Health Care Services
- Place of performance
- VA Southern Arizona Healthcare System 3601 South 6th Ave Tucson, Arizona 85723, United States
Notice details come from SAM.gov. Updated .
About this opportunity
The Federal Contract Opportunity involves the provision of Home Medical Equipment (HME) services to patients at their residences within the VA Southern Arizona Healthcare System catchment area. The contractor is expected to provide all necessary labor, facilities, transportation, and management to perform delivery and pick-up services, set-up and disassembly, minor repair, and storage of government-owned HME. The contract is set aside 100% for Service Disabled Veteran Owned Businesses and the maximum aggregate value of the orders that can be placed under this contract is $1,863,078.
Products and Services to be provided:
- Delivery and pick-up services for Home Medical Equipment (HME).
- Set-up and disassembly of HME.
- Minor repair of HME.
- Storage of government-owned HME.
- Patient education and home safety assessment related to the use of HME.
Notice text
4 versions
Update #4 · Latest ·
Amendment 0003
This amendment reflects clarification to questions pertaining to RFP 36C26223R0036 0002
Home Medical Equipment (HME) Services for the VA Southern Arizona Healthcare System. Please see below for the questions and answers.
Question 1: Can you provide the previous award amount?
Answer 1: The previous award amount was $1,046,750.00 for the VA Phoenix Healthcare System ( Base + 4 Option Years ). Please the following questions below for the name of the incumbent and the contract number.
Question 2: Can you please provide the incumbent?
Answer 2: The previous incumbent for Home Medical Equipment Services was AAA Mobility Specialist, LLC.
Question 3: What is the contract number?
Answer 3: The previous contract number for the AAA Mobility Specialist LLC is 36C26222D0022.
Question 4: At present, what zip codes have the highest concentration of veterans that require these services?
Answer 4: We do not differentiate veterans by zip codes, they are counted by facility only. We have already provided the estimated quantities in the Price Worksheet attachment, which was included in the original solicitation posting.
Update #3 ·
RFP: 36C26223R0036 Amendment 0002
1. This solicitation 36C26223R0036 is amended to update the procurement set-aside from an SDVOSB to a Small Business Set-Aside, Page (1) and Page (32) Section C.9 VAAR 852.219-4 (a), are hereby again hereby amended to read as a Small Business Set-Aside.
2. The closing date, referenced on Page (1) and under E.2 Notification to Offerors (b) has been extended from 4:30pm Pacific Time March 30, 2023 to 10:00am Pacific Time on May 01, 2023.
3. The new deadline for questions pertaining to this solicitation, referenced under E.2 Notification to Offerors (g.)page(49), for all offerors will be Noon Pacific Time, Monday April 10, 2023. Questions to this solicitation will be answered via an amendment on or about Friday, April 14, 2023.
4. Please refer to the original solicitation:36C26223R0036, for the proposal submission instructions, detailed requirement information, as well as the necessary attachments.
Update #2 ·
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the
offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR
ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY
is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not,
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES
SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter
or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to
the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243
(Type or print)
(Type or print)
(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code)
(If other than Item 6)
(Specify type of modification and authority)
(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign)
(Signature of Contracting Officer)
1
2
36C26223R0036
0001
3-13-2023
NA
36C262
Department of Veterans Affairs
Network Contracting Office 22
4811 Airport Plaza Drive
Suite 600
Long Beach CA 90815
Department of Veterans Affairs
Network Contracting Office 22
4811 Airport Plaza Drive
Suite 600
Long Beach CA 90815
To all Offerors/Bidders
36C26223R0036
03-13-2023
X
X
This amendment reflects clarification to questions pertaining to RFP 36C26223R0036
Home Medical Equipment (HME) Services for the VA Southern Arizona Healthcare System.
See continuation pages for Questions and Answers.
All other solicitation terms and conditions remain unchanged.
Jonathan Ford
Page 2 of 2
Amendment 1
Question 1: What has been the historical usage of Weekend deliveries?
Answer 1: Historical weekend deliveries cannot be determined as that separate data is not available.
Question 2: Cost for repairs (other than minor repairs) will be billed as per hour rates in the Schedule of Supplies/Services. Repairs and refurbishment will be accomplished by appropriately trained and qualified personnel.  Who determines whether a repair is considered a minor repair? The VA or the contractor?
Answer 2: Paragraph 1.2 of section B.3 identifies minor repairs as repairs that can be performed without the use of additional parts that are specific to the equipment being repaired (i.e. replacing bolts, screws, or wiring connectors).
Question 3: A list of equipment is provided in the PWS, but it is precluded with the statement:Â HME will include but not be limited to the items identified below. Â Please provide the list of all equipment.
Answer 3: The VA Southern Arizona Healthcare System services Veterans with a wide array of medical needs. All needed equipment cannot be pre-determined, however the list included in the solicitation provides the most common equipment that has historically been utilized.
Question 4: What is the warehouse square footage requirement to satisfy the requirements of this contract?
Answer 4: A required minimum square footage is not specified, the contractor must determine the appropriate square footage needed to store at minimum, the identified equipment in the manner specified in the solicitation.
Question 5: Can the solicitation be amended as a small business set-aside?
Answer 5: Unfortunately, no. A determination has been made that an SDVOSB set aside is appropriate for this solicitation at this time and cannot be changed to accommodate any particular vendors.
Update #1 ·
Home Medical Equipment (HME) Services for the VA Southern Arizona Healthcare System Solicitation 36C26223R0036
Files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C26223R0036 Amenedment 0003.pdf | ||
| 36C26223R0036 0003_1.docx | DOCX document | |
| 36C26223R0036 0002.pdf | ||
| 36C26223R0036 0002_1.docx | DOCX document | |
| 36C26223R0036_Amendment 0001.pdf | ||
| 36C26223R0036 0001_1.docx | DOCX document | |
| D2 Price Worksheet_VA Southern AZ_.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| D1 Pima County ( Southern Arizona )_Wage Determination.pdf | ||
| S01 36C26223R0036_1 RFP_HME Services ( VA Southern Arizona ).pdf | ||
| 36C26223R0036.docx | DOCX document |
Similar open opportunities
| Opportunity | Agency | Set-aside | Responses due |
|---|---|---|---|
| RFP-797-FSS-99-0025: 65IIA Medical Equipment & Supplies | Veterans Integrated Service Network 12 | No set-aside |
On GovTribe
Work this opportunity
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity