Fort Wainwright Alaska Appliance Maintenance and Service
Award Notice Posted
- Solicitation number
- W912D0-14-R-0008
- Agency
-
RCC Alaska 413th CSB
Expeditionary Contracting Command, Department of Defense
- Awarded
- to Avalon Contracting Inc.
- Set-aside
- No set-aside
Opportunity facts
- Contract number
- W912D0-14-D-0006 Federal IDV award
- NAICS code
- 811412 Appliance Repair and Maintenance
- PSC
- Not on record
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
5 versions
Update #5 · Latest ·
Award Notice
Update #4 ·
Solicitation Q & A W912D0-14-R-0008
1. For both routine and enhanced service calls, if a part needs to be ordered,
and a separate trip is required to install that part, will the Contractor be
able to charge for that second trip? Or does the Contractor only get to charge
for one service call per work order?
Answer: Only one charge per service order.
2. Per 1.6.4, 24-hour notice is required prior to any Contractor performance.
However, the enhanced service call requires work to be complete within 1
business day. How would this conflict be handled?
Answer: Would require service be performed with-in 24 hours after being
notified.
3. Is a faster Contractor response time the only difference between routine
and enhanced service calls?
Answer: Yes
4. Could you clarify how CLIN 0005 works? It appears to me that the government
will reimburse us for all parts used for each job, not to exceed $10,000.
Answer: Monies can be added to this CLIN if required.
5. Could you clarify how CLIN 0006 works? Is this CLIN applied to each service
call, or a lump sum for the entire job?
Answer: This is a once a year charge.
Update #3 ·
Solicitation Q & A W912D0-14-R-0008
Question 1
Ref: CLIN 0004 - FSC J072 MAINTENANCE, VENT CLEANIN, Indicates a quantity of
780. Can you tell me of the quantity 780 how many are individual systems
and how many are convergent systems?
Answer: All Individual Systems
Question 2
How many days acceptance period do you require for proposals?
Answer: Quotes must be valid for 30 days
Question 3
Who is the incumbent contractor?
Answer: This is a new requirement
Update #2 ·
This is a non-personal services contract to acquire the labor, personnel, management, tools, supplies, equipment, and parts necessary to maintain and repair Government owned appliances on Fort Wainwright, Alaska. The requirement will be posted on FedBizOpps as a Service-Disabled Veteran Owned Small Business (SDVOSB) set-aside.
Update #1 ·
This is a non-personal services contract to acquire the labor, personnel, management, tools, supplies, equipment, and parts necessary to maintain and repair Government owned appliances on Fort Wainwright, Alaska. The requirement will be posted on FedBizOpps as a Service-Disabled Veteran Owned Small Business (SDVOSB) set-aside.
On GovTribe
Work this opportunity
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity