Endo Mgmt System and Maintenance

Closed Special Notice Posted

Solicitation number
W81K00-18-T-M082
Agency
Medical Command Department of the Army, Department of Defense
Responses due
Set-aside
No set-aside

Opportunity facts

Contract number
W81K0018P0652 Federal contract award
NAICS code
811219 Other Electronic and Precision Equipment Repair and Maintenance
Place of performance
Wbamc Fort Bliss, Texas, United States

Notice details come from SAM.gov. Updated .

Notice text

Question and Answers: W81K00-18-T-M082
1. Whether companies from Outside USA can apply for this (like,from India or Canada)?
Answer: IAW solicitation W81K00-18-T-M082, 252.225-7036 applies in its entirety (http://farsite.hill.af.mil/vmdfara.htm). Also, 252.225-7002 applies. This Clause was inadvertently left out of the solicitation. An amendment will be accomplished to add this in the solicitation. Also, 52.212-1 (c ), addresses SAM requirements.
2. Whether we need to come over there for meetings?
Answer: IAW solicitation W81K00-18-T-M082,Contractor shall provide maintenance services for EACH in accordance with the Performance Work Statement. Contractor shall provide maintenance services that includes all resources, labor, travel, transportation, parts, materials, equipment, and management necessary to keep the medical equipment in good operating condition and to perform all scheduled and unscheduled maintenance.
3. Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA (like, from India or Canada)?
Answer: IAW solicitation W81K00-18-T-M082,Contractor shall provide maintenance services for EACH in accordance with the Performance Work Statement. Contractor shall provide maintenance services that includes all resources, labor, travel, transportation, parts, materials, equipment, and management necessary to keep the medical equipment in good operating condition and to perform all scheduled and unscheduled maintenance. Additionally, maintenance agreement portion requires on-site support. No remote updates or maintenance is allowed.
4. Can we submit the proposals via email?
Answer: IAW solicitation W81K00-18-T-M082, page 1 (cover page) says: Quotes are due by 19 September 2018, at 10:00 AM, Mountain Standard Time (MST). The point of contact is Ms.
Kathryn Cortes at Kathryn.r.cortes.civ@mail.mil. Offers shall be submitted via e-mail.
5. Number of Sites?
Answer: Just 1, Evans Army Community Hospital
6. Number of Procedure rooms GI/Pulmonary Procedure Rooms?
Answer: 5, currently have 3 procedure rooms in GI, additional room in the OR, pulmonary has a separate room
7. Number of Travel Carts GI/Pulmonary Per Site?
Answer: 2 total (1 in GI and 1 in Pulmonary)
8. Number of Dictation Stations GI/Pulmonary stations by site?
Answer: 10
9. Number of rooms where ERCP/EUS/EBUS are performed by site?
Answer: 1 in the OR
10. Do you perform Capsule Endoscopy at any of the sites?
Answer: Yes
11. Legacy system migration needed? If yes, how many years have you had on both sites?
Answer: Yes, Evans Army Community Hospital has had Endoworks for over 10 years.
12. Yearly Volume of Procedures at each Site?
Answer: 3,000 to 3,500 Endoscopies, bronchoscopy volume is expected to be around 50 per year
13. Scope Types used at each site?
Answer: Olympus.

Attachments

Files attached to this notice, newest first
File Type Posted
A.09.02_Solicitation_Questions_and_Answers_W81K00-18-T-M082.pdf PDF

Notice history

Notices posted for this opportunity, newest first
Notice Type Posted
Endo Mgmt System and Maintenance This notice · Latest special notice Special Notice
Endo Management System Award Award Notice

On GovTribe

Work this opportunity on GovTribe

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity