Afghan Legal Advisor
Closed Solicitation Posted
- Solicitation number
- W91B4N18Q5033
- Agency
- RCC Bagram Expeditionary Contracting Command, Department of Defense
- Responses due
- Set-aside
- No set-aside
Opportunity facts
- Contract number
- W91B4N18P5041 Federal contract award
- NAICS code
- 541110 Offices of Lawyers
- PSC
- Not on record
- Place of performance
- Hq Resolute Support Office Of The Legal Advisor (Legad) Kabul, Non-U.S. Afghanistan
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
3 versions
Update #3 · Latest ·
Legal Advisor - Questions & Answers(2)
1. Does the Presolicitation posted as solicitation number W91B4N-18-Q-5033 on FBO contain requirements similar to an existing contract or will this be a new requirement?
Answer: There is no incumbent, this is a new requirement.
2. When will the contract start?
Answer: By 31 July 2018
3. Is the Government looking for a US citizen or Afghan citizen to fulfill the requirements?
Answer: Per the requirement is for an "Afghan" (or local) Legal Advosor.
4. Can the Government confirm that all activities will be performed in Kabul?
Answer: As stated in the first Q & A: The expectation is that the Legal Advisor will need to do most of their work at locations in Kabul, including the Afghan ministry and Headquarters,
Resolute Support in Kabul.
5. While traveling to different locations, as part of contractor's official duty, will the Government cover all travel expenses?
Answer: Travel expenses are not paid by the Government.
6. I would like to confirm and verify that whether or not the subject solicitation still open to compete?
Answer: the closing date for the solicitation is 10 July 2018 and deadline for questions regarding the solicitation, to include the Performance Work Statement (PWS) was 1:00 P.M., Afghanistan time 6 July 2018.
•1.
.
Update #2 ·
The following are questions from prospective contractors regarding the "Legal Advisor" requirement, and the answers to those questions.
1. How many Legal Advisors will there be for this requirement? Answer: One(1)
2. The Legal Advisor will be required to travel to various departments of the Government of the Islamic Republic of Afghanistan (GIRoA) in order to legally obtain court records. Is the travel only from Kabul province or across Afghanistan?
Answer: The expectation is that the Legal Advisor will need to do most of their work at locations in Kabul, including the Afghan ministry and Headquarters, Resolute Support in Kabul.
3. Our company does not have sufficient experience in this field. Therefore, are we eligible to provide the quote for Afghan Legal Advisor?
Answer: I can neither encourage to submit a proposal or discourage from submitting a proposal. However, I can state that this is a competitive requirement, where your proposal will be compared to all other proposals that we receive.
4. I can't find this solicitation on JCCS website how I can submit electronic questions?
Answer: The solicitation for this requirement can be found on FedBIZOpps.gov. After creating your proposal, you can email a copy to the following addresses:
eric.l.tippit.civ@mail.mil and keith.l.legette.mil@mail.mil
5. I submitted a quote for the subject project but just the solicitation number has been changed from 5015 to 5033 few days ago. Is the PWS the same?
Answer: As part of your preparation for submitting a proposal for this requirement, I strongly suggest you read the entire solicitation to include the PWS. Do not make the assumption that the solicitation, to include the PWS, is the same.
.
Update #1 ·
The Contractor shall provide all personnel, equipment, supplies, facilities, transportation, tools, materials, supervision, and other items and non-personal
services necessary to collect investigative and judicial documents from various entities of the Government of the Islamic Republic of Afghanistan (GIRoA) and provide advice to the OSJA on Afghan military and civilian law, to include investigative and judicial process in accordance with the PWS.
.
Attachments
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W91B4N-18-Q-5033_-_Afghan_Legal_Advisor_V1.pdf |
Notice history
| Notice | Type | Posted |
|---|---|---|
| Afghan Legal Advisor | Solicitation | |
| Afghan Legal Advisor | Pre-Solicitation |
On GovTribe
Work this opportunity on GovTribe
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity