Vendor Questions Response Form 1_178IN 766 BEB HSAD Lodging and Prepared Meals - KO Signed.pdf
PDF 185 KB Posted
- Solicitation number
- W91SMC24Q0700
- Issued by
-
Department of the Army National Guard
About this file
This document is a Vendor Questions Response Form related to Solicitation Number W91SMC-24-Q-0700, an RFQ for ILARNG Home Station Active Duty Lodging and Prepared Meals Support. The RFQ is a Women-Owned Small Business (WOSB) set-aside for a single Firm Fixed Price (FFP) contract, to be awarded on a Lowest Price Technically Acceptable (LPTA) basis.
The key details include: breakfast will be served at the hotels, more than one hotel can be utilized per location, the Government is seeking a single prime contractor, invoicing must be done through Wide Area Workflow, and vendors will have easy access to drop off food at each location which has a kitchen with cold storage. Dinner meals are required to be dropped off with lunch meals, and coffee is not mandatory for dinner. Pizza is only an option for lunch meals. The question period closes on May 22, 2024 at 12:00 PM CT.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SOW Army 22 Day Menu.pdf | ||
| 1449 Solicitation HSAD Lodging and Prepared Meals.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
DEPARTMENT OF THE ARMY
ILLINOIS ARMY NATIONAL GUARD
1301 NORTH MACARTHUR BOULEVARD
SPRINGFIELD IL 62702-2317
Questions & Answers to SAM.gov RFQ# W91SMC-24-Q-0700
1. Will breakfast be served in each hotel? E.g. in a meeting room or a flow through the hotel restaurant.
Answer- Yes, breakfast will be served in the hotel with either example being acceptable.
2. Can more than one hotel be utilized for each location if the need arises?
Answer- Yes, more than one hotel can be utilized at each location if required.
3. Are you looking for multiple vendors for this requirement?
Answer- We are looking for a single prime contractor.
4. Can this requirement be paid with a Purchase Card.
Answer- No, IAW DFARS 252.232-7006 invoicing will be completed through Wide Area Workflow.
5. Will the catering company be allowed on base to drop off the food?
Answer- Each location will have easy access for the vendor and a service member will immediately be available to assist upon arrival.
6. If you want lunch and dinner dropped off at the same time, do you have a kitchen to store the dinner to keep it fresh?
Answer- Each location has a kitchen with cold storage.
7. Would you be able to eat the dinner at the hotel?
Answer- Dinner meal is required to be dropped off with the lunch meal at all locations.
8. Is coffee with the dinner mandatory? If we have individual coffee cups delivered for dinner, that will be a challenge to keep them hot etc.
Answer- Coffee is not mandatory for the dinner meal due to the requirement of the dinner meal being dropped off with the lunch meal.
DEPARTMENT OF THE ARMY
ILLINOIS ARMY NATIONAL GUARD
1301 NORTH MACARTHUR BOULEVARD
SPRINGFIELD IL 62702-2317
9. Can you consider pizza with a salad and veggies, a beverage and dessert for one dinner?
Answer- Pizza will only be an option for lunch meals due to the requirement of the dinner meal being dropped off with the lunch meal.
15 May 2024 ________________________________ Date Lawrence Romang
Contracting Officer
| 2024-05-20T08:35:02-0500 | |
| ROMANG.LAWRENCE.JOSEPH.1396414828 |
File details come from the government source that posted it. Updated .