MDW Tents Questions and Answers.pdf

PDF 109 KB Posted

Attached to
MEDICAL AID STATION AND WARMING TENTS
Solicitation number
W91QV121R0095
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
W91QV121R0095.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MDW Medical Tents Questions

1. What constitutes “adequate lighting” per section 4.1? Is there a lumen or quantity of light fixtures requirement?

There shall be a sufficient amount of lighting inside the tent for medical professionals to diagnose, treat, and write records of patient issues/procedures during nighttime (when there is no ambient light entering tent).

2. Is there any specification for windows requested in section 4.2.7.1.1?

There is no specified dimensions of the windows.

3. If a requested tent size is not available or carried by the awarded party can a substitution be made? If so, what is the process for substitutions?

No substitutions of tent sizes shall be made.

4. Will material submittals and engineered drawings for tents be required?

Materials and engineering drawings for tents may be required. The KO and COR will communicate with the Contractor if this becomes a requirement.

5. Are there any requirements for the type of the tents being provided?

4.2.7.2 Tents will be AirBeam / AirFrame Soft Shelter tents or equivalent, to allow for their being erected on asphalt/concrete surfaces - tent stakes cannot be used.

6. Does the RFP response require any documentation beyond Pricing each CLIN?

The Contractor must follow the instructions given in FAR Clause 52.212-1

Instructions to Offerors – Commercial Items. The Contractor can submit any additional documents desired to the Government showing its ability to meet the requirements given in the PWS. Contractor must show that it is capable of meeting the requirements for proposal to be found technically acceptable.

7. Are tents assumed to be rented and operation for 18 or 24hrs? It appears both numbers are used.

Tents will typically be rented for a minimum of 3 days. Once set-up is complete by the Contractor, the tent and all associated equipment must be able to operate for a minimum of 18 hours without refueling.

8. How many events are we anticipating yearly to have the tents set up/tear down and what size and how many?

The quantity of events, as well as the number of tents needed at each event, changes yearly due to prioritization of events and new requirements within the

Military District of Washington (MDW).

9. Do we have to provide the Government the Contractor’s personnel information to the United States Secret Service (USSS) and federal, state and local law enforcement agencies for credentialing authorizations as required when we submit proposal?

Personnel information will be requested by the KO or COR prior to an event requiring credentialing.

File details come from the government source that posted it. Updated .