W91QV1-21-Q-0001-0002.pdf

PDF 141 KB Posted

Attached to
Protestant Music Director Federal contract opportunity
Solicitation number
W91QV1-21-Q-0001
Issued by
Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Sam Houston

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Protestant Music Director, newest first.
File Type Posted
W91QV1-21-Q-0001-0001.pdf PDF
W91QV1-21-Q-0001.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

0011538266-0007

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this Amendment is to post question and answ ers related to Solicitation W91QV1-21-Q-0001.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 13-Apr-2021

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W91QV121Q0001

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

31-Mar-2021

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

13-Apr-2021

CODE

MICC-FORT BELVOIR

9410 JACKSON LOOP

BLDG. 1425

FT BELVOIR VA 22060-5116

W91QV1 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W91QV121Q0001

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

QUESTIONS AND ANSWERS

W91QV1-21-Q-0001 QUESTION & ANSWERS

1) What is the past award contract number?

Answer: W91QV1-18-P-0007

2) Is there an incumbent in place?

Answer: Yes

3) Is there a volunteer musician in place?

Answer: No. Due to COVID restrictions in place at the Army chapel, we are not using volunteer musicians at this time. We anticipate accepting volunteer musicians later in the year as restrictions are lifted.

4) Is there a choir? If yes, what is the size of the choir?

Answer: No. Due to COVID restrictions in place at the Army chapel, we are not using a choir at this time. We anticipate re-starting a choir later in the year as restrictions are lifted.

5) Will the chapel fund the CCLI licensing of the music sheets? Are there music sheets that the Musician can utilize at the chapel?

Answer: Yes, the chapel funds CCLI licensing. There is a limited collection of sheet music. The chapel can purchase or print additional sheet music as necessary.

6) What is the schedule for weekly rehearsals?

Answer: Currently the music director and the individual paid vocalist for each congregation set their own rehearsal schedule. Due to COVID restrictions there is no “worship team” that meets on a specific night of the week at this time.

7) What are the available instruments at the chapel?

W91QV121Q0001

Answer: Organ, Kawai RX-6 piano, Roland FP-7F digital piano.

8) Will remote work be allowed for this contract?

Answer: Possibly. In-person performance at chapel worship services will be required.

9) What are the COVID-19 protocols?

Answer: Mask wearing, 6 ft. personal distance, alternate pew seating, sanitization of the chapel between every worship service / event, adequate air flow / ventilation, congregation attendance limited to 50 people, congregation pre-registration for attendance is required, no congregational singing, no fellowship gatherings before or after services.

10) Can both positions be rendered by one person?

Answer: Yes.

11) What organ is being used at the chapel?

Answer: Rodgers Infinity Series Model 484MV

12) To clarify, what do you mean by a letter of commitment that will be submitted along with the resume?

Answer: A letter stating that you will be able to start work on 21 May 2021.

13) Any specific or preferred music piece to be prepared for the audition?

Answer: No preference.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .