Questions_and_Answers_FINAL.pdf
PDF 17 KB Posted
- Attached to
- Joint Base Myer Henderson Hall (JBM-HH) Geographic Information System (GIS) Technical Analysis
- Solicitation number
- W91QV117T0004
About this file
Questions and Answers Final
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W91QV1-17-T-0004
GIS Questions and Answers
1. Is there an incumbent or is this a new opportunity?
Answer: Yes, this work is currently being performed.
2. How many FTEs are required or currently working?
Answer: One (1) FTE is required for this action.
3. Part 1, Section 1.5.6.
Does the candidate have to be a US citizen to complete the Background Check and Form 40/OPSEC?
Answer: Yes, the candidate has to be a US citizen to complete the Background Check.
4. Part 1, Section 1.5.13.
Please confirm the key personnel: GIS Technical Analyst or GIS Project Manager.
Answer: Section 1.5.13 of the PWS has been updated to reflect GIS Technical Analyst.
5. Part 5, Section 5.3 Will the Government provide the Level 1 OPSEC Awareness Training and the AT Level 1 Awareness Training?
Answer: Yes, the Government will provide the Level 1 OPSEC Awareness Training and the AT Level 1 Awareness Training.
6. Technical Exhibit 1, PRS#1 Please confirm the requirement for 24/7/365 technical support and bandwidth. If 24/7/365 support is required, please indicate if the support is to be provided via phone or on Government site and provide the nature and frequency of support during the last year. Contractor will work an eight hour work day.
Answer: The PRS has been updated. 24/7/365 support is not required.
7. Technical Exhibit 1, PRS#1 Please provide PWS paragraph 1.5.
Answer: The PRS has been updated.
8. Technical Exhibit 1, PRS#2
Please provide PWS paragraph 5.4
Answer: The PRS has been updated.
9. Please provide the incumbent contract number and contractor name.
Answer: The contract number is W91QV116P0073 and the current contractor is Citygate GIS.
10. Team size? How many people do you expect to work on this?
Answer: This requirement is for one (1) GIS Analyst.
11. What data already exists? What format is it in?
Answer: Various Data exists such as Base Maps. It is in Geo Media Professional Format.
12. Are web apps / pages expected to be developed as well?
Answer: No, web apps/pages are not expected to be developed.
13. Section 1.5.4 states work hours are 0800 – 1700. Technical Exhibit #1, PRS #1 states contractor must provide 24/7/365 technical support. 24/7/365 would imply a minimum of 3 staff to fulfill requirement.
Please clarify the work hour requirement and the anticipated staff quantity for this PWS.
Answer: TE 1 has been updated. 24/7/365 support is not required
14. Section 1.5.1.3 Key Personnel: GIS Project Manager is stated as a key personnel. Does the government anticipate procuring the services of a GIS Project Manager with this PWS? If so, what are the minimum requirements for the position?
Answer: The Government does not anticipate procuring services of a GIS Project Manager with this PWS.
15. Part 5 basic services, 5.1 states “provide survey Management and Services”. Does this mean information gathering surveys or licensed land surveys? If a LS certification required, then what geographic area is desired?
Answer: Yes, information gathering services are required. Licensed Land Surveys are not required.
16. Could clarity be provided for the PRS #1 (Performance Requirements Summary) paragraph reference to the
PWS (Performance Work Statement)? The current reference “PWS paragraph 5.1.2.1” appears to indicate “Provide basic geospatial capability Installation-wide”. Does the reference intend to indicate the entire list of nine items under “Specific goals and objectives are as follows”? Please provide clarity to the exact PWS reference or PWS part and subpart reference for:
Answer: Technical Exhibit 1 has been updated.
17. Could clarity be provided for the PRS #2 (Performance Requirements Summary) paragraph reference to the PWS (Performance Work Statement)? The current reference “PWS paragraph 5.1.4” appears to indicate “Increase availability of geospatial capabilities to all users”. Please provide clarity to the exact PWS reference or PWS part and subpart reference for:
Answer: Technical Exhibit 1 has been updated.
18. Is there an incumbent on this Contract?
Answer: Yes, there is an incumbent on this contract.
19. Who is the incumbent?
Answer: The incumbent is Citygate GIS.
20. How many GIS Contractors are on site at Henderson Hall currently?
Answer: There is currently one (1) FTE onsite.
21. What is the projected number of GIS Contractors planned to be on site at Henderson Hall by end of 2017?
Answer: One (1)
22. How many government employed GIS staff are on site at Henderson Hall currently?
Answer: Zero (0)
File details come from the government source that posted it. Updated .