Technical_Answers_W91QF4-15-T-0061.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Fort Leavenworth Chapel Audio Video Upgrade
Solicitation number
W91QF4-15-T-0061
Issued by

About this file

Technical Answers

View the file

Other files

File Type Posted
W91QF4-15-T-0061_Chapel_AV_Upgrade__Amend_V2_released.pdf PDF
System_Diagrams _10-11-10.docx DOCX document
Amended_PWS_081415.doc DOC document
CHAPEL_IP_TABLE.XLS XLS spreadsheet
In_5500_Projector_-_serviced_or_replaced.JPG JPG image
Wage_Determination_as_of_09_JUL_14.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Technical Answers for Solicitation W91QF4-15-T-0061 Chapel AV upgrade

1) Can a detailed equipment list be made available? That list if at all possible, should be broken down by room.

Answer: Yes, The main component requirements will be attached as Chapel AV upgrade equipment list.

2) Is the un‐complied Crestron code available?

Answer: Yes, the code will be available upon on request after award.

3) How are the bids going to be judged/evaluated? Refer to Solicitation (add criteria)

Answer: The proposals will be evaluated in accordance with the evaluation criteria from clause 52.212-2 posted in the solicitation.

52.212-2 EVALUATION--COMMERCIAL ITEMS (OCT 2014)

(a) The Government will award a contract resulting from this solicitation to the responsible offeror whose offer conforming to the solicitation will be most advantageous to the Government, price and other factors considered.

The following factors shall be used to evaluate offers:

1. Technical:

Contractors shall provide a Technical Approach: The Technical Approach will be used to evaluate a complete understanding of the work to be performed and should include drawings of how it will be accomplished.

Contractors shall provide all required certifications relevant to the type of installation work that will be performed

2. Past Performance:

Contractors shall provide at least three recent and relevant past contracts, one of which demonstrates an understanding of the type of work to be performed in this contract.

3. Price:

Contractors shall provide price in a separate document from all technical material.

Technical and past performance, when combined, are significantly more important than price.

(b) A written notice of award or acceptance of an offer, mailed or otherwise furnished to the successful offeror within the time for acceptance specified in the offer, shall result in a binding contract without further action by either party. Before the offer's specified expiration time, the Government may accept an offer (or part of an offer), whether or not there are negotiations after its receipt, unless a written notice of withdrawal is received before award.

4) Is one of the Chapel's more of a priority than the other?

Answer: This procurement will be awarded as one (1) award both chapels are a priority.

5) Once the project has been awarded, can additional site surveys be scheduled?

Answer: Yes, however, pricing must be included in proposal offer.

6) Other than GOBO in the one chapel not functioning correctly are there any other lighting issues which need to be addressed?

Answer: No – Gobo is being removed from the scope – see updated statement of work in Solicitation amendment

7) Also structural details need to be provided for the Pioneer Chapel so a determination can be as to how the new front speakers can be mounted. There are significant safety concerns, whenever speakers are hung from the structure of a building. An improper hang can result in damage to the chapel and potentially bodily harm to anyone who may in the Chapel.

Answer: The speakers for Pioneer Chapel will be replaced in the same location as the current speakers. The current location is structurally sound.

8) Is there any equipment which much stay? Rather than a full replacement is there any equipment, you wish to keep? This was after‐all, a fairly recent installation.

Answer: See updated SOW in amended Solicitation. New equipment request are clearly stated; inquire with Mission Installation Contracting Command office after award for discrepancies

9) Besides the use of the Crestron system to raise and lower the screens and projectors, would you like the ability to manually lower i.e. a wall mounted switch to lower the projectors and screens?

Answer: See updated SOW in amended Solicitation. The requirement is to lower the screens only not the projectors.

10) Are there any system drawings available? Do you have anything from the previous contractor on how things are connected or how the wiring is ran?

Answer: Yes, see attached drawings published with amended Solicitation

11) Manufacturer and model of the light unit with broken gobo.

Answer: See updated SOW in amended Solicitation Gobo is removed from the requirements

12) Manufacturer and model of the projectors.

Answer: see attached picture of projector manual for requested information

13) Is there a wage schedule for this project?

Answer: Yes, a wage determination is included in the amended Solicitation

14) Is the uncompiled source code available for the crust or on system?

Answer: Yes, the code will be available upon request after award.

15) Are there any system diagrams or system documentation for the current audio video system for either chapel?

Answer: Yes, see attached amended Solicitation for diagrams of Frontier Chapel; there are no available diagrams for Pioneer Chapel

File details come from the government source that posted it. Updated .