22R0003 Vendors Questions and Answers.pdf
PDF 110 KB Posted
- Attached to
- J8 IT Support Services
- Solicitation number
- W91QEX22R0003
About this file
This document contains questions and answers regarding solicitation number W91QEX22R0003 for J8 IT support services. USSOUTHCOM requires a non-personal services contract to provide support to its J8 Directorate, which manages the Traditional Commander Activities Program, Debit Card Program, and Cloud-based TCA Information Management System. The support services include extensive data management, reporting, audit readiness, and system administration for the TCA Program and Debit Card Program. The solicitation seeks offers to maintain approximately 500 engagement events annually through the TCA system, 225-250 debit cards, and a conference platform. The questions clarify technical experience and past performance requirements, resume and reference formats, and system-specific tasks in the performance work statement.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 22R0003 0002 Amendment to Solicitation.pdf | ||
| 22R0003 0001 Amendment to Solicitation.pdf | ||
| DD FORM 254 - Draft.pdf | ||
| 22R0003 Released Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Vendor’s Questions and Answers
W91QEX-22-R-0003
Q1. Volume 2 – Should the contract submit blank (with the exception of Part 1 Contract Identification) Performance Assessment Questionaries for this volume? Completed Performance Assessment questionnaires are submitted directly from the customer to the Contracting Officers, therefore contractors will not have access to them.
Answer: The reference questionaries will be blank when you submit your proposal. The requirement calls for three of your current or formal clients. Your clients will be submitting the questionnaire on your behalf directly to Contracting Officer.
Q2. Key Personnel – Would the proposed key personnel certifying in their letter of commitment that they have the required degree and certifications suffice instead of having to find, scan and deliver all the documents to the government?
Answer: The contract shall submit all requisite degrees and certification to be evaluated.
Q3. Resumes – Is there a particular format the government prefers for resumes?
Answer: There is not a particular format with the exception of the guidelines page limitation and format provided under section L (Page 83) *Times New Roman, Size 10 Font, single spaced,
8.5 x 11.
Q4. Volume I / Volume II – Please clarify which is correct –
A - The Offeror shall submit contract references which demonstrate that the Offeror possess a minimum of (5) years of experience on recent and relevant service contracts similar in size, scope and complexity to solicitation requirements as defined in the PWS in support of the Information Management System for the U.S. Government. OR
B – To be considered recent, the contract reference must have been awarded within the last five (5) years; performance must have begun no less than five (5) years; and is still active or was active within the last five (5) years, at the time of proposal submission.
Answer. Both are correct. This requirement requires 5 years of experience, of which, must be within the last five years as well. See Volume 1, Page 84, Sub-factor 1 (a).
Q5. All Volumes – It states, “With the exception of the first page, the Offer shall ensure that the company name, logo, or other company identifying information does not appear within Volume 1, Technical” Question – Please confirm this pertains to Technical and not Volume III – Pricing.
Answer: Yes, this only pertains to Technical and not Volume III.
Q6. Per the instructions, is the only difference between experience (Volume 1) and past assessment (Volume 2) is how well the contractor performed? Please expand on the difference you want in the technical Experience (Volume 1) and Past Assessment (Volume 2)
Answer: The distinction between technical experience and past performance is experience pertains to the types of work and volume of work completed by a contractor which is comparable to the types of work covered by this requirement, in terms of size, scope, and complexity. Past performance pertains to both the relevance of recent efforts and how well a contractor has performed on the contracts.
Q7. Page 84 & 85 of 96, 90 & 91 of 96, Similar Size and Scope. For the past performance requirement (Relevancy), would the government please consider removing or reducing the $4.5 million dollar amount for relevancy?
Answer: The government will not reduce the $4.5 million dollar amount for relevancy.
Q8. Page 84 & 85 of 96, 90 & 91 of 96, Similar Size and Scope. For the past performance requirement (Relevancy), would the government please consider removing or reducing the $4.5 million dollar amount for relevancy? There are several contracts that meets the relevancy with lower labor rates which will result in a lower contract value. Would the government please consider lowering the amount?
Answer: The government will not reduce the $4.5 million dollar amount for relevancy.
Q9. Starting on Page 36 – 41 of 96, 5.0 Specific Tasks. Would the government please consider removing the system requirements that are only specific to the SOUTHCOM environment in order to provide far competition for all contractors?
Answer: The system requirements specific to the SOUTHCOM environment are centric to this contract and consist of three (3) areas: CTIMS, Debit Card, and TCA. The PWS intentionally details all tasks, to include their related systems. The requirement to accomplish said tasks include Microsoft (MS) Access and Visual Basic (Volume 1, Factor 1: Technical, Page 90).
File details come from the government source that posted it. Updated .