Questions from Industry_11.09.2020.pdf

PDF 218 KB Posted

Attached to
Foreign Military Sales (FMS) Requirement for Office Equipment
Solicitation number
W91CRB-21-Q-5001
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

10/26/2020

Questions from Industry

1. Should the multifunction printers (I and II) require CAC readers since DOD networks require CAC for multifunction printers?

a. Answer: Printer I support for RFID card reader and authentication; Printer II does not have the RFID card requirement.

2. For the multifunction printer II, could APG change the size requirement for the e-Task 10-inch class color touch screen from 10 inches to an e-Task 7-inch class color touch screen? The 10-inch touch screens are typically on A3 devices, such as multifunction printer I, rather than on smaller

A4 devices.

a. Answer: According to SOW, Paragraph 3.1.9, Printer I specifically requests e-Task 10-inch class color touch screen or 7-inch. According to SOW, Paragraph 3.1.10, Printer II only states 10-inch, but we can accept 7-inch.

3. Since most laptops do not have integrated DVD+/-RW drives, will an external DVD drive meet the requirements?

a. Answer: External DVD drive is acceptable.

4. Please advise on whether Multifunction Printer II is color or black/white.

a. Answer: Requirement is for color.

5. Is it 110 extra toner per printer? Or is it 110 extra toner for the full qty 22?

a. Answer: It is a one-time quantity of 110 extra toners to cover the total quantity of 22 printers.

File details come from the government source that posted it. Updated .