W91CRB-17-T-0001_Amendment_0005.pdf
PDF 55 KB Posted
- Attached to
- Professional Services to Support AMSAA Mission
- Solicitation number
- W91CRB-17-T-0001
About this file
W91CRB-17-T-0001 Amendment 0005
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W91CRB-17-T-0001-0006.pdf | ||
| W91CRB-17-T-0001_AMENDMENT_0004.pdf | ||
| A02_W91CRB-17-T-0001_Amendment_3.pdf | ||
| W91CRB-17-T-0001-0002_Amendment_2.pdf | ||
| W91CRB-17-T-0001-0001.pdf.pdf | ||
| Attachment_1_TECHSTAFF.docx | DOCX document | |
| Attachment_2_PRICE.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W91CRB-17-T-0001.pdf | ||
| Attachment_3_DD254.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
To answ er question 10 - 11 about the solicitation.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 10-Nov-2016
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W91CRB-17-T-0001
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
20-Oct-2016
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
10-Nov-2016
CODE
ACC - APG - W91CRB
4310 BOOTHBY HILL AVE
ABERDEEN PROVING GROUND MD 21005-3013
W91CRB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W91CRB-17-T-0001
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been modified:
AMENDMENT(S)
Questions and Answers:
Amendment 5
Questions and Answers:
Question 1: Would you be able to tell me if there is an incumbent contractor for this requirement? If so, could you please provide the contractor name and the contract number that was awarded?
Answer: The incumbent is Nanavati Consulting, Inc. The contract number is W91ZLK-14-P-0144. Copies of the current contract can be obtained under the Freedom of Information Act. Please contact FOIA Officer, Ms. Teresa Ferris at Teresa.m.ferris.civ@mail.mil.
Question 2: I am hoping to find out if there is an incumbent contractor currently performing these services. If so, could I please find out the contractor name and contract number?
Answer: See Answer to Question 1.
Question 3: Can you tell me if you know the point of contact?
Answer: See Answer to Question 1.
Question 4: Will the Army sponsor the clearance for this project?
Answer: A contractor proposing on this effort must already possess a SECRET facility clearance as stated in Paragraph 2.1 of the Performance Work Statement.
Question 5: 1. Regarding PWS paragraph 1.6 Place of Performance: Is telecommuting allowed for this work and if so (and if not 100 percent), what percentage of the 80 hour work period does the government find acceptable for telecommuting?
Answer: Please note that Paragraph 1.6 states the normal operating hours for AMSAA employees – not contractor employees. Any work done at the Government facility would need to be done during the normal AMSAA hours.
The contractor is to propose hours to meet the technical requirements of the solicitation. “Attachment 2 Price” does not include any specified hours. The contractor may telecommute to meet the technical requirements of the contract.
Question 6: Since GSA has already determined pricing is fair and reasonable, is cost/pricing build up required if the pricing proposed is based on GSA rates, assuming GSA are acceptable for this solicitation?
Answer: It is required, and you are reminded this is not a GSA order.
W91CRB-17-T-0001
Question 7: Would the Army consider sponsoring the facility clearance or allow secret cleared personnel?
Answer: See answer to Question 4.
Question 8: Whom is the FOIA point of contact?
Answer: The Freedom of Information Act (FOIA) point of contact has changed. Copies of the current contract can be obtained under a FOIA request. Please contact FOIA Officer, Ms. Melinda McGuire at melinda.l.mcguire.civ@mail.mil.
Question 9: What is the last time to submit questions?
Answer: All questions should be submitted via email to Kimberly.a.mccarthy14.civ@mail.mil by Monday, 14 November 2016 by 1000 Eastern Standard Time.
Questions 10: Based on the fact the Key Personnel noted are all less than FTE – is the assumption/expectation that these 3 employees will be transitioned to the new contract awardee during the 60 transition period?
Answer: There should be no assumption/expectation that incumbent employees would be transitioned to the new contract. The transition allows for the ease of transition from one contractor to another.
Question 11: Will the specific information to complete the required subfactor b. form be provided since these will be incumbent employees?
Answer: See question 10 regarding incumbent employees. Attachment 1 includes instructions to indicate where on the individual resume(s) the requirements in the performance work statement are found.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .