Questions_IQ-B-ACY.docx

DOCX document 17 KB Posted

Attached to
Cisco Call Managers, Cisco Phones, Video, Teleconference Systems, Installation Services and Training
Solicitation number
W91CRB-16-R-5034
Issued by

About this file

Responses to questions

View the file

Other files

File Type Posted
Questions_IQ-B-ACY.docx DOCX document
A01_W91CRB-16-R-5034__IQ-B-ACY_PWS.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. Could you let me know where the Work location is?

Answer: The Iraq Ministry of Defense Network Operating Center in the Baghdad IZ

2. Please advise if we need to attend a site visit for the subject tender.

Answer: Yes, plan on conducting a site survey within 30 days after contract award

3. # Sites, Locations?

Answer: There is one location

4. Design information and details for installation

Answer: See PWS Paragraph 3.1.1

5. Standby Power type?

Answer: Power for all equipment is 220V – Primary Commercial and Backup Generators on site.

6. Factory Acceptance Tests should be done by Contractor alone or with company of MoD personnel?

Answer: FAT is to be conducted during inspection/acceptance with DCMA at CONUS/OCONUS location prior to shipping equipment.

7. Customer inspection and acceptance at origin?

Answer: Correct. It will be at origin and accepted by DCMA. For services, it will be at destination and accepted by the COR with proof of completion.

8. Training includes a copy of all required course documents for each trainee, which mean not original copies?

Answer: The course documents should be provided to each student for the course materials that will be taught

9. Call Managers integrate Multi-point system that can support up to six simultaneous connections.

Answer: Yes

10. UCS C240 M3 should be upgrade to M4

Answer: The vendor is to propose and deliver the equipment specified in the RFP. See equipment listed in Appendix A of the SOW

11. What’s the need of UCS 650W power supply for C-series rack servers?

Answer: This is the requirement specified by the customer. The vendor is to propose and deliver the license specified in the RFP. See equipment listed in Appendix A of the SOW.

12. Top Level SKU For 9.x/10.x User License – eDelivery should be upgraded to 11.x

Answer: The vendor is to propose and deliver the license specified in the RFP.

See equipment listed in Appendix A of the SOW.

13. Cisco Virtual Telepresence Server e-delivery. It’s better to be 2 for redundancy.

Answer: The vendor is to propose and deliver the license specified in the RFP. See equipment listed in Appendix A of the SOW.

14. One (1) year extended warranty period for the following only:

SMARTNET 8X5XNBD UCS C240 M3 Server

SNTC-8X5XNBD Cisco UC Phone 8841

SNTC SASU Cisco 3925 Voice Bundle UC License PAK

ESS WITH 8X5XNBD SX20 Qk Set HD NPP4x PHDCam1 mic RC

SWSS UPGRADES Cisco Virtual Telepresence Server e-deli

SWSS UPGRADES Order L-VTS-UPG-PAK

SWSS UPGRADES Top Level SKU For 9.

SWSS UPGRADES UC Manager-10.x Enha.

SWSS UPGRADES Telepresence Room Ba.

Answer: This is correct

15. Reference to Cisco calculation Tool, you should replace the UCS 240 M3 due server with the following:

M3 supports only BE6000 which is up to 1000 users and does not support BE7000 that in supports up to 15000 users.

UCS M3 is EOS since August 29, 2015 (Caution-http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/unified-communications/business-edition-7000/eos-eol-notice-c51-734056.html?referring_site=RE&pos=3&page=Caution-http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/unified-communications/business-edition-7000/data-sheet-c78-730649.html < Caution-http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/unified-communications/business-edition-7000/eos-eol-notice-c51-734056.html?referring_site=RE&pos=3&page=Caution-http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/unified-communications/business-edition-7000/data-sheet-c78-730649.html > )

Answer: The vendor is to propose and deliver the license specified in the RFP. See equipment listed in Appendix A of the SOW.

16. So, UCS 240 M4 should be the replacement to comply the requirement as per SOW due to the following:

UCS 240 M4 is compatible with BE7000 UCS 240 M4 has 12-cores that cover the requirement, as CUCM and vTS need 10 cores to operate on the same UCS.

Answer: The vendor is to propose and deliver the license specified in the RFP. See equipment listed in Appendix A of the SOW.

17. We would like to confirm that since the SDIP will be based on site survey results, it is not required with the proposal?

Answer: Correct, the SDIP is required to be delivered with the site survey findings that is required 30 days after receipt of contract.

18. In the RFP the following has been stated: "New Equipment ONLY. Equipment must be commercial off the shelf and not require any modification. NO remanufactured or gray market items. All items must be covered by the manufacturer's warranty. Equipment must be exportable for use in Iraq." And in the beginning of the document you are stating the customer is: "Ministry of Defense". In this case, which end-user details we will report to Cisco Systems is it "Ministry of Defense" in Iraq?

Answer: Correct

19. In the RFP it is mentioned: 1. Vendor shall not ship items. 2. Vendor will contact the following cognizant DCMA to arrange for pick-up: the cognizant DCMA will be provided at time of award.

Cisco global collection center varies depend on ordered items and time of order, sometimes it's in UK and/or Netherlands, also we can collect all the items and delivery to UAE. Can you please elaborate on that?

Answer: Vendor shall not ship items and will have to contact DCMA Transportation after a DCMA Quality Inspector inspects/accepts at the vendor’s facility regardless if it is CONUS or OCONUS location.

20. Inspection and acceptance for hardware items shall be at SOURCE. Shipment will be FOB Origin. Inspection and acceptance for service items shall be at DESTINATION. What is the inspection party, is it BV or different entity?

Answer: It will be at origin and accepted by DCMA. For services, it will be at destination and accepted by the COR with proof of completion.

21. Is the contractor responsible for installing the 15 remote terminals?

Answer: No, only the Call Managers referencing SOW (paragraph 3.1.3.6) requirement.

22. Do you know if it's only one building or multiple buildings in Iraq? Also, what are the names of the building? Please advise.

Answer: One (1) building

File details come from the government source that posted it. Updated .