Amendment_2_-_NCSA_Industry_Questions_and__Government_Responses.xlsx
XLSX spreadsheet 15 KB Posted
- Solicitation number
- W9133L-16-R-0011
- Issued by
-
Department of the Army National Guard
About this file
Corrected version of Government responses to industry questions.
View the file
Other files
Show all 24
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| QUESTION | GOVERNMENT RESPONSE | TEXT | REFERENCES |
| Question #1: The subject solicitation is identified in the FEDBIZOPS synopsis as a small business set aside. The solicitation document itself does not reference a small business set aside. | The Solicitation has been updated to reflect that this is a Small Business Set-Aside | N/A | |
| Question #2: Currently the solicitation has been released on an SF33, however the Instructions to Offerors, 52.212-1 on page 226 refers to the size standard and NAICS being provided on the SF1449. Is there an SF1449 that has not been published? | All references to an SF 1449 have been removed from the solicitation. | N/A | |
| Question #3: Is this a small business set aside solicitation? | The Solicitation has been updated to reflect that this is a Small Business Set-Aside | N/A | |
| Question#4: Should this be $94,962,068.94 as stated on p. 140, B.2? | The maximum amout is $94,962,068.94, the Contract Maximum will changed to reflect this amount. | "Maximum Amount $82,000,000.00" | Section B, Paragraph 2, pg 141 |
| Question#5:Do pages 4-140 need to completed and included in the RFP response? If yes, please define Max Net Amt? | No, offerors are required to fill out Attachments 1 and 3 to reflect pricing for the IDIQ and Task Order 0001. The maximum amount is listed above in Question 4. | Supplies or Services and Prices | Section B, pgs 4-140 |
| Question#6:Attachment 4 in section J refers to the NCSA Task Order TV and Radio DMA AQLs. Should the text have referenced Attachment 1, the IDIQ Price Proposal Matrix instead? Is this the Price Proposal Matrix that is referenced in several places in this RFP? | Yes, the text should have referenced Attachment 1, section B.3 will be modified to reflect this change. Yes this is the Price Proposal Matrix. | "All task orders awarded pursuant to this contract will be awarded on FFP or FFP Award Fee basis and will be priced in accordance with the pricing set forth in the Price Proposal Matrix, Section J, Attachment 4." | Section B.3, paragraph 1, pg 140 |
| Question#7:When does the Government expect to award this Contract? | The Government is anticipating an award sometime during the 2nd quarter of FY 17. | Base Period: 1 October 2016 - 30 September 2019 | Section C.1.3, paragraph 1, pg 147 |
| Question#8:Could not locate Sections 5.14.4 or 5.15.3. Additionally, there is no reference to travel in Technical Exhibit 1. Please clarify. | The reference language regards "Planned Contractor Travel" has been deleted, Travel CLINs have been incorporated into the solicitation to reflect this change. | Planned Contractor Travel: ALL Travel needed to perform the tasks in this contract shall be the Contractor's responsibility and business decision to reach the performance metrics set in Sections 5.14.4 and 5.15.3, and Technical Exhibit 1. | Section C.1.4.9, paragraph 1, pg 153 |
| Question#9:Please confirm Technical Exhibit 4 is Attachment 3. | No, in this referenced context Technical Exhibit 4 is not referring to Attachment 3. There is no Technical Exhibit 4. The PWS has been modified to state "3) the name of the commercial which aired" | 3) the name of the commercial use as provided in Technical Exhibit 4. | Section C.5.9.1, paragraph 1, pg 158 |
| Question#10:Are the incentive payments the same as award fees? If so, do the SBAs get paid any of these fees? Our understanding is that these fees are to be paid to the Prime Contractor only. (see also 5.11.2 on page 162). | Incentive payments are the same as award fees, the PWS will be modified to avoid any confusion. The Government will only pay these Award fees to the Prime Contractor. If the Prime wants to pay award fees to the SBAs, that decision is at the Prime Contractor's discretion. | The Contractor should require each SBA to generate a minimum number of plays across all DMAs in order for that SBA to be eligible for any incentive payment. | Section C.5.9.2, Paragraph 1, pg 158 |
| Question#11:Should this be completed by KO? | No | The contracting officer is to check a box to indicate if paragraph (k)(1) or (k)(2) applies | Section K, FAR 52.212-3, pg 11 |
| Question#12In which volume should the Travel Plan be included? | See the response to Question 8 above. | Section L, pg 219 | |
| Question#13: Please confirm that the Solicitation Volume is Volume V, not VI. | The Solicitation Volume is V, not VI, the Solicitation has been amended to reflect this correction. | IV - Cost/Price; and VI - Solicitation | Section L.2.1, paragraph 1, pg 219 |
| Question#14: Does the 12 point size requirement apply to the header and footers or can the point size in the header and footer be smaller than 12 point? | Header and footer size is at the discretion of the offeror. | Section L.3.2, pg 220 | |
| Question#15: In which volume should Attachment 1 and Attachment 3 be included? | Attachments 1 & 3 must be included with Volume IV - Cost/Price. | Section L.3.2, paragraph 1, pg 220 | |
| Question#16: Please clarify if electronic files saved to the CD should be submitted in PDF or native file format (Word or Excel format). If PDF format is required, should TOC Word feature requirements (L3.4.1) be removed? | All files shall be in Native File Format. The following language has been deleted from the solicitation "Files shall be in read-only format, using PDF files." | separate uploads in their native format...Files shall be in read-only format, using PDF files | Section L.3.3. paragraph 1, pg 220 |
| Question#17: Please confirm that this is a five volume submission. | This is a five volume submission, Section L has been amended to reflect this change. | ...Volumes I through VII... | Section L.3.4.2a, paragraph 1, pg 221 |
| Question#18: Should Offeror submit Key Personnel Resumes? And if so, in which volume should they be included? | Submission of Key Personnel Resumes is at the discretion of the offeror. Should the offeror elect to submit resumes, where they are to be included is at the discretion of the offeror. Please note that Resumes will count against the offeror's page count as stated in section L. 3.3. | Section L.5 | |
| Question#19: Please confirm DATE should read 1 October 2016. | The DATE as stated in Section 7.3 has been changed to TBD, see the response to Question #7. | ...date for initiation of contract performance is DATE. | Section L.7.3, paragraph 1, pg 225 |
| Question#20: Please confirm that there is no Volume VI required and that this reference is to Volume V. | There is no Volume VI, paragraph L.8.2 has been deleted from the solicitation. | Solicitations, Offer and Award Documents and Certifications/Representations shall not be addressed separately from that submitted in VOLUME VI | Section L.8.2, paragraph 1, pg 225 |
| Question #21: On page 156, 5.2 - this paragraph states the report should be submitted no later than the 5th business day of every month. Please clarify. | MSRs are due on the 5th business day of every month, Technical Exhibit 1 has been modified to reflect this change. | MSRs will be submitted NLT the 10th business day of each month. | Technical Exhibit 1, para 2, pg. 52 |
| Question #22: Are traditional PSA placements part of the scope of work? The OOH PSAs are only mentioned in the sample task order. They are not a requirement of the main solicitation or mentioned for inclusion in the pricing spreadsheets. Obviously, there would be separate labor hours required for OOH PSA outreach and design. Where should these hours and associated costs be provided within the response? | Out of home PSAs are not part of this scope of work. | The requirement component using “traditional” PSA (out of home and-in-home) will leverage the marketing tools for PSA out of-home media may include (1) billboards; (2) parking lot signage; (3) transit interior/exterior bus cards and shelters and (4) back-lit dura-trans | Attach 2, para 2, pg 1 |
| Question #23: Please confirm that the base period is three years. | The base period is three years, the solicitation has been amended to reflect this change. | The PoP for this IDIQ is a one year base period | Attach 2, para 1.3, pg 2 |
| Question #24: On page 147, the PoP for the IDIQ is stated as a 3 year base period. Please confirm the base period is for 3 years. | The base period is three years, the solicitation has been amended to reflect this change. | The PoP for this IDIQ is a one year base period with two periods of one year a piece. | Attach 2, para 1.3, pg 2 |
| Question #25: This paragraph in the IDIQ PWS is listed as "not a requirement under this contract". This section has not been noted as such in this PWS. Please clarify. | This paragraph is not a requirement of the contract, this paragraph has been amended to reflection this change. | Use of Government Information Systems | Attach 2, para 1.4.5.2, pg 4 |
| Question #26: Calculation is listed as Column H x Column M. Should this be Column H x Column L instead? | Attachment 3, has been modified. | Column M: Award Fee | Attach 3 |
| Question #27: Calculation is listed as Column N + Column P. Should this be Column M + Column O instead? | Attachment 3, has been modified. | Column P: Total Award Fee Amount | Attach 3 |
| Question #28: Does the ARNG have a companion search, display and paid social campaign for this ARNG effort? | No, the ARNG does not a social campaign for NCSA. | ||
| Question #29: Is the reason for the time parameters on the two ad units so as to not have paid and PSA conflict? Does the messaging or call-to-action (CTA) vary during the different time periods? | No, the reason the ARNG is imposing time parameters for the award fee as it relates to dayparts is to incentivize the contractor during those times is to target our target demographic of 17-24 year olds. Paid advertising is not a part of this contract. | ||
| Question #30: Is the out-of-home (OOH) advertising all traditional PSA or hybrid/paid? | Out of home and paid advertising is not a part of this contract. | ||
| Question #31: Is there an expected breakout of the total contract dollars between PSA, paid media, labor hours and ODC costs? | Paid media is not a part of this contract. ODCs are not a part of this contract. All offerors must breakout their pricing IAW Attachments 1 & 3. | ||
| Question #32: Please confirm that ARNG is only seeking Volumes I, II, III, IV, and V as part of the RFP response. There is mention of Volumes VI and VII but not throughout. | The Government is only seeking Volumes I - V. | ||
| Question #33: RFP Section B, Paragraph (a), Page 140 – Attachment #4 is noted herein as the Price Proposal Mix; however, that document appears to be the 2014 sample of total airings. The Price Proposal Matrix is Attachment #3. Please clarify. | See the response to Question 9 above. | ||
| Question #34: RFP Section L, Paragraph 7.3, Page 225 – The date needed for purposes of preparation of the pricing grid is incomplete. Please clarify. | See the responses above to Questions 7 & 20 above. | ||
| Question #35: RFP Attachment #3 (Price Proposal Matrix Task Order One) appears to be a template that requires several pieces of information that Contractors do not have at this time, including the SBA fees and total spot deliveries by market for future campaigns. Please clarify the information you are seeking as part of the proposal response for Task Order One. | Detailed instructions on how to complete Attachment 3 and spot deliveries have been included in Amendment 1 under Attachment 5 Award Fee Plan and Section L. What the Contractor pays the SBA in regards to their Fees in Attachment # 3 is at the contractor's discretion. | ||
| Question #36: RFP Attachment #1 (Base IDIQ Price Proposal) – Is the ARNG looking for labor categories inclusive of burdened rates and escalation but NOT asking for a labor plan with estimated hours in each labor category needed to complete multiple Task Orders? | Yes, the ARNG is looking for labor categories inclusive of burdened rates and escalation to complete multiple Task Orders. |
File details come from the government source that posted it. Updated .