Amendment W912WJ22Q0049-0005.pdf

PDF 616 KB Posted

Attached to
Pavilion Installation (5), Cape Cod Canal, Bourne and Sandwich, MA
Solicitation number
W912WJ22Q0049
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment W912WJ22Q0049-0004.pdf PDF
Amendment W912WJ22Q0049-0003.pdf PDF
Amendment W912WJ22Q0049-0002.pdf PDF
Amendment W912WJ22Q0049-0001.pdf PDF
Solicitation_W912WJ22Q0049.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Amendment 0005 is to answ er questions from industry, question No. 13 and No. 14 are applicable to this amendment.

Closing due date remains March 9, 2022 at 5:00 pm Eastern.

All other terms and conditions remain the same.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 08-Mar-2022

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W912WJ22Q0049

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

22-Feb-2022

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

08-Mar-2022

CODE

U S ARMY ENGR DISTRICT, NEW ENGLAND

696 VIRGINIA RD

CONCORD MA 01742-2751

W912WJ 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

Sheila.M.Winston@usace.army.milEMAIL:978-318-8159TEL:

SHEILA M WINSTONVINCUILLA / CHIEF, CONTRACTING DIVISION

W912WJ22Q0049

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

QUESTIONS AND ANSWERS

QUESTION 1: Per the manufacturer, there is a six (6) month delivery time anticipated for the pavilion supply once the order is placed, what do you recommend to meet the period of performance?

ANSWER 1: Due to the supply chain delays, the Period of Performance is extended to

300 days after the Notice to Proceed.

QUESTION 2: Can the pavilions be fabricated by the contractor?

ANSWER 2: Any pavilion must have drawings and meet all the specifications outlined in the Statement of Work.

QUESTION 3: As the project located on a federal property; is contractor required to file for any state or town permits?

ANSWER 3: No, the contractor is not required to file for any state or town permits.

QUESTION 4: Item #3 of Part 2 Material call for anchors to be “anchor bolts at finish grade, rated to withstand winds of up to 120 miles per hour”, please clarify if engineered calculations and drawings stamped by local engineer are required to be submitted for the design of the pavilions structure to withstand this loading or not?

ANSWER 4: In accordance with the Statement of Work, Submittals section, Pavilions, Column Anchors, & Multi Rib Metal Roof System – Provide Site Specific Drawings & Installation Instructions. Drawings and installation instructions should be of sufficient nature to ensure that the materials and installation meet all requirements as indicated in the Statement of Work.

QUESTION 5: Item #1 of Part 2 Material calls for “Concrete column piers: 24” dia. x 48” deep cylindrical footings below slab”. Please confirm that we are not required to do engineering on piers or slab.

ANSWER 5: Engineering calculations are not required on piers or slab.

QUESTION 6: Please confirm that slab is uniform 4” thick slab with 4 piers and no thickened edges.

ANSWER 6: Yes, the requirement is for 4” thick slab with 4 piers and no thickened edges.

QUESTION 7: Please provide an approximate date of award and NTP after that.

ANSWER 7: The Government anticipates award will be made as soon as possible after the closing date, however, the Government has the right to conduct quote verifications as necessary, which may delay award. Notice to Proceed is dependent on bond submission and approval. The awarded Contractor will be required to submit bonds within 10 days of contract award. Notice to Proceed is issued to coincide with the agreed upon date of the preconstruction conference as determined by the Technical Point of Contact and the awarded Contractor.

QUESTION 8: Is a bid bond required for this work?

ANSWER 8: No, in accordance with Far 28.101-1(c) a bid guarantee is not required.

QUESTION 9: Please confirm that pavilions structure; posts, beams, and roof does not have to withstand winds up to 120 miles per hour.

ANSWER 9: Yes, the pavilions structure; posts, beams and roof does have to withstand winds of up to 120 miles per hour.

QUESTION 10: Is this on federal property?

ANSWER 10: Yes.

QUESTION 11: Can the contractor remove the picnic tables immediately?

ANSWER 11: Yes.

QUESTION 12: At the Scusset Beach location, is the contractor responsible to remove and dispose of the two (2) metal picnic tables and bike rack?

ANSWER 12: Yes, see the Statement of Work, informational photos 2 & 3.

QUESTION 13: The Bid Sheet has pricing for the (5) pavilions individually. Do you intend to accept all (5) prices as one total bid package?

ANSWER 13: Yes, all work will be awarded in one purchase order for this solicitation.

QUESTION 14: Is it possible that you would pick and choose which pavilions you want to move forward with?

ANSWER 14: No, all work will be awarded under one purchase order.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .