W912PQ24Q0042-0001.pdf
PDF 157 KB Posted
- Attached to
- NYARNG MNRR Education Liaisons
- Solicitation number
- W912PQ24Q0042
About this file
This document is an amendment to Solicitation W912PQ24Q0042 for NYARNG MNRR Education Liaison services. The solicitation is a Request for Quote (RFQ) for a firm-fixed-price services purchase order under NAICS 541611. It is a 100% small business set-aside requirement. The amendment provides responses to several RFIs/questions, including that this is a new solicitation, the incumbent contractor is Career Training Concepts, Inc. under Contract #W912PQ-20-F-0056, and quotes must cover all four New York regions. The monthly MEPS meetings will be conducted virtually. The contract will be awarded without discussions based on price and acceptability of the offeror's capability statement and special qualifications. Quotes are due by September 19, 2024 at 10:00 AM EST.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFQ W912PQ24Q0042.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0012166023
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to post Questions and Answ ers. Quotes are due 19SEP2024 10:00AM EST.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 13-Sep-2024
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912PQ24Q0042
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
09-Sep-2024
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
13-Sep-2024
CODE
USPFO NY PURCHASING & CONTRACTING
330 OLD NISKAYUNA ROAD
LATHAM NY 12110-2224
W912PQ 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W912PQ24Q0042
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
Q&A W912PQ24Q0042 - NYARNG MNRR Education Liaisons Amendment 0001
Please sign and return page one of this amendment with your quote.
RFIs/ Questions:
1. Is this a new solicitation?
ANSWER: YES
2. Is there an incumbent? If yes, please provide the firm and contract number?
ANSWER: The incumbent is Career Training Concepts, Inc. Contract # W912PQ-20-F-0056
3. Submissions must bid on all 4 NY regions of execution?
ANSWER: Yes, the quote must reflect all requirements of the PWS. No partial quotes will be accepted.
4. Are the monthly MEPS meetings in each geographical region to be held in person and/or virtual means?
ANSWER: The monthly meetings would be virtual
5. Staff are not required to work in the MEPS or other governmental facilities on a full time basis?
ANSWER: The staff is not required to work at a MEPS or governmental facilities.
6. Is/are there incumbent/s in position? If so, what is the current Contractor and last year's CLINs amounts?
ANSWER: Please see answer in question # 2. The Contract can be found through EDA in order to view the CLIN amounts.
7. What are the annual billable hours per FTE?
ANSWER: The government does not provide billable hours per FTE, the contractor must adhere to all Service Contract Act requirements. This will be a firm fixed price contract.
8. What were the paid travel expenses per FTE for the last Contract year?
ANSWER: The average is $22K per year
9. Noted in 52.222-42 STATEMENT OF EQUIVALENT RATES FOR FEDERAL HIRES (MAY 2014) pg 59 of 98 - Fringe - Federal Holidays are 10, should this not be 11?
ANSWER: Yes, the number of Federal Holidays should be at 11.
10. Regarding travel, will full per diem ever be required? (Overnight stays) If so, how many annually?
ANSWER: Full per diem could be required if requested. Historically none has been needed in past few years.
W912PQ24Q0042
11. Is there currently an incumbent? If yes, what's the current yearly contract value? Who is the incumbent?
ANSWER: Please see answer above in question #2.
12. What's the targeted yearly budget for this contract?
ANSWER: No Budget, this is a competitive firm fixed priced award.
13. Under NAICS 541611, we are considered a small business. However, we don't have an actual SBA certification for our size. Do we need an SBA certification as a small business to qualify for this RFQ?
ANSWER: It needs to be reflected in sam.gov registration under the NAICS
14. Is there a set number of LEs that the contractor needs to hire to ensure the successful delivery of the requested requirements?
ANSWER: The Government has historically utilized four (4) Els to accomplish the requirements of the PWS and solicitation.
15. Does the contractor need an FCL to carry the clearance of the employee(s) supporting the contract?
ANSWER: Please reference PWS 1.4.5.13. The employees will have the clearance.
16. How many resumes do we need to submit with our bid?
ANSWER: A minimum of one for each proposed employee.
17. Are there any specific requirements that the proposed employees need to meet to be ideal for the role?
ANSWER: They need to meet the criteria/role of the PWS.
18. The email submission should only include the pricing and the proposed personnel's resumes; is that correct?
ANSWER: It shall include all requirements of 52.212-2 (amended).
This solicitation closes on 19SEP2024 10:00AM EST, quotes are due via email.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .